Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjtyjtyh

Przedszkola dla 2 latków, dzisiejsze matki to dno..

Polecane posty

Gość hjtyjtyh

Mam 25 lat, pamiętam jak chodziłem do przedszkola i poszedłem tam w wieku 6 lat.Do 6 roku życia wychowywali mnie rodzice, mama , tata, babcia.A dzisiaj jakieś projekty żłobków dla 2 latków ?! no kto to widział ludzie kochani.Tak się właśnie zaczyna bezstresowe wychowanie, pytacie dlaczego tyle morderstw, wykroczeń przez młodzież ( np ostatnia akcja gdzie 17 i 15 latek podpalili kolesia bo nie chciał im dać pieniędzy ) to właśnie jest to.Mamuśki i tatusiowie mają w dupie swoje dzieci, najlepiej dać 100zł kieszonkowego kupić nowy telefon i wysłać do żłobka a dzieciakom w szkole i gimnazjum komputer + iPhone + kasa na ciuchy i przyjemności i myślą że wielce wychowują dzieciaka a później rosną z nich takie prymitywy które nie nadają się do życia w społeczeństwie.Ostatnio byłem w McDonalds świadkiem jak dziewczynki w wieku 10-12 lat operowały językiem na poziomie dorosłych d tego przeklinały i planowały "wypad do galerii" Takie totalne dzieciaki a już takie coś.To jest właśnie bezstresowe wychowanie, obciążanie za wychowanie.Namnożyło się tych żłobków bo ludzie kombinują byle by tylko coś swojego otworzyć w ty porypanym kraju a później tak to właśnie wygląda, rodzice nie mają czasu na zajmowanie się dzieciakami to je wysyłają do takich żłobków i mają w dupie.

Gość ijoijo
niektórzy rodzice nie nadają się do wychowywania ,moja znajoma uczy w przedszkolu co prawda nie żłobku i więcej ich nauczy niż niektórzy rodzice co nawet jak im się zwraca uwagę że dziecko się okropnie zachowuje olewają to,mają je gdzieś więc dzieci robią co chcą

Gość Evvvvvka
Zarabiasz co najmniej 6 tys na stabilnym etacie zeby twoja zona NIGDY nie musiała pracować i mogła zajmować sie dzieckiem? Jak tak to chwalebne ze zapewniasz rodzinie mieszkania, pieniądze, bezpieczenstwo i komfortowe warunki dla rozwoju dziecka ale nie kazdy ma tak dobrze i mysle ze juz srednio inteligentny człowiek jest w stanie wysnuc takie wnioski

Gość juleczkaujih0
No faktycznie 2-letnie dziecko jest za małe do przedszkola, ale ja moje 3-letnie dziecko już na pewno do przedszkola poślę, i na pewno już 2-letnie zapiszę na lekcję jezyka obcego np. j. angielski, ponieważ im dziecko mlodsze tym lepiej wiedzę przyswaja i szybciej się uczy!

Gość hjtyjtyh
To nie jest żadny argument żeby usprawiedliwiać takie żłobki a blians jest prosty, zasuwasz na etatach, nie stać Cię na dziecko bo żona pracująca i facet pracujący przynoszą wspólnie do domu okoły 3.000zł, nie robić sobie dziecka i tyle ! A ludzie się kopulują robią dzieci, później nie potrafią sobie dać rady, olewają, wyręczają się właśnie przez takie durne żłobki a później dzieci dorastają i nie posiadają żadnych uczuć, są mentalnie na poziomie zerowym, zanikają tradycje, dzieciaki nie mają skrupułów żeby kogoś zadźgać nożem.

Gość bedwyn
Co za durny temat. :o Co znaczy "dzisiejsze matki"? Żłobki były zawsze i to w dużo większej ilości niż obecnie. Sama chodziłam do żłobka i przedszkola i jakoś nikogo nie zadźgałam nożem. Matka nie musi siedzieć w domu, aby wychować swoje dziecko. Nie wiem, gdzie ty się wychowywałeś, ale moich koleżanek rodzice też pracowali, a one chodziły od żłobków i przedszkoli. Co do owych dziewczynek - kto ich nauczył tego słownictwa? Pewnie usłyszały to w domu, czyli tak mówi wychwalane przez ciebie pokolenie.