Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssasasasasasasas

WYBACZYŁYBYŚCIE ZDRADE PO PIJAKU??

Polecane posty

Gość sssasasasasasasas

że niby nic nie kojarzy nie pamięta nie był sobą itd?

Gość moim zdaniem........
Chyba wtedy wolałabym się nie dowiedzieć, a jakbym już wiedziała - nie wiem. Teraz mówię, że nie, nie wyobrażam sobie, ale chyba dopiero jak się znajdziemy w takiej sytuacji, można oceniać. Co innego 3-miesięczny związek, a co innego małżeństwo, co innego jak są dzieci w związku. Najgorsze jest to, że po zdradzie nigdy już bym tak samo nie ufała.

Gość eeeeeeee......................
a nastepnym razem jak sie upije to kogoś zabije i tez to uprawiedliwisz?

ale jest chyba róznica jak się dowiesz czy sam skruszony przyjdzie czy inni ci powiedzą nie wierze że można się tak uchlać do takiego stopnia że się nie jarzy niczego i kogoś zerżnąć na bank pamięta a nawet jeśli sam przyjdzie i powie nie masz pewności że jego skrucha o ogromne ŻAŁUJE jest prawdziwe czy robi to ze strachu że i tak się dowiem ale lepiej dla niego jak sam się przyzna i opowie łagodną hisroryjkę jak ktoś sie na niego rzucil zgwałcił doprowadził siłą do erekcji a on jest biedny i poszkodowany

Gość kwachu nad kwaachami
A któremu po pijaku staje ? Więc i zdrady pewnie nie było.:P Aleś napisała. Zdrada nachlanego. Ale jaja. Ale kino. Dobre napisz coś jeszcze. Dawno się tak nie uśmiałem. Ha ha ha ha Facet się nachlał i mu stanął. Chyba mózg tobie.

Gość sssasasasasasasas
nie mój tak zrobił tylko znajomej twierdził ze niczego nie pamięta a ona mu wybaczyla też tak myśle jak można bzykać w takim stanie że sie niczego nie pamięta mojemu po pijaku wisi flak i za chiny nie stanie mnie to śmieszy i wogóle nawet nie przyjmowałabym takiego tłumaczenia bo to śmieszne

Gość nie nie odkładam bo nie mam
ta ja słyszałam o przypadku, że kobieta po pijaku wykorzystała faceta i jeszcze sobie dziecko z nim zrobiła dobre nie, nigdy nie wybaczyłabym jakiejkolwiek zdrady, nigdy no chyba że bym się zemściła i zrobiła to samo to wtedy można sobie wybaczyć

Gość przyszla mama :)))
zadnej zdrady bym nie wybaczyla :) po pijaku czy w innych oklicznosciach, zdrada to zdrada - koniec i kropka.

debilskie tłumaczenie bo był piany bleble kurwa jak kobieta się uchleje i jest nieprzytomna to może zostać zgwalcona ale jak zgwałcić nieświadomego niby chlopa jakimi torturami doprowadzić do erekcji:)co za debile a jeszcze gorsze sa kobiety które to łykają

to skąd wie, że zdradził, skoro rzekomo nie pamięta? :D ­ jeśli chodzi o facetów, to jeśli są w stanie uprawiać seks, to na 99,9% nie byli tak pijani, żeby nie pamiętać.

Gość sssasasasasasasas
przylazł z kawalerskiego skruszony i powiedzial ze CHYBA przespał sie z jedną z sprowadzonych dziwek czy jakoś tak ona ryczala i szalala ale gadał że ją kocha jest najważniejsza żeby nieprzekreślała tych wspólnych 3 lat że tylko ona sie liczy że żaluje nie pamieta że może do niczego nie doszło i tak wkołko

Gość mama 7 latki
moja droga to znaczy tylko to, ze ten seks mu nie podszedl i woli z toba, ja bym sie z takim gosciem nie cackala, bo jak mowia jak dbasz tak masz :D

zdrada po pijaku? nie istnieje takie coś jak zdrada po pijaku To tylko głupia wymówka gdyż zdrada jest zdradą a to czy po pijaku,czy po trawie,w nocy czy w dzień,nad morzem czy w górach to juz nie ma najmniejszego znaczenia

Gość liczba 3498
żenująca prowokacja

Gość moniczka :P
ZDRADA to zdrada nie dzielimy je na po pijaku czy na trzeźwo po pijaku wychodzi to co w nas siedzi w środku ... Bym nie wybaczyła bo i tak to by nie miało szans bym mu przy pierwszej lepszej kłótni wypominała to 5 in spóźnienia już bym sobie wkręcała że nów puścił sie w maliny Szkoda zdrowia

Gość eeeeeeee......................
a to znawczyni:) że po pijaku facetowi nie staje :)