Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam ubrac

W CO SIĘ UBRAĆ NA URODZINY W RESTAURACJI

Polecane posty

Gość co mam ubrac

W sobotę idę na ur dziadka mojego męża, będzie to huczna impreza na ok.80 osób,z tancami, może i do białego rana,zależy jak długo goście będą. Coś na kształt małego wesela;). Ja mam 25 lat, dziadek to luzak, myślałam więc o prostej dopasowanej sukience(mąż jak najbardziej za). Właściwie to już tę sukienkę zamówiłam w necie.

Gość co mam ubrac
Wrednym komentarzom dziękuję. Idę jeszcze za niedługo na 2 imprezy,więc sukienka mi się przyda, a prosiłam o radę,bo nie wiem czy nie ubrać się bardziej na luzie,no,ale to będzie naprawdę duza impreza,wiec juz sama nie wiem...

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
najlepiej w nic

Gość co mam ubrac
napawde nikt nie doradzi?

Gość co mam ubrac
Przed kolano na pewno,ma 79 cm zmawiałam z neta,wiec nie przymierzałam..moglabym wstawic linka do sklepu

Gość dgjooppppp
ja mam ten sam problem, za dwa tygodnie ide na 50-tke do samego rana i tez nie wiem co zalozyc:(

Gość co mam ubrac
http://www.areyoufashion.com/koronkowa-sukienka-odkrytymi-plecami-p-7666.html Radziłam się męża,oczywiscie jemu ta sukienka bardzo się podoba i uważa,że wypada w takiej iść. W sumie to będą naprawdę huczne urodziny, coś na kształt wesela,więc myślę,że sukienka może być. Dziadek to luzak,więc na długość i dekold na pewno się nie pogniewa;) Zreszta sukienka jest elegancka... dgjooppppp a Ty co planujesz załozyc?

Gość co mam ubrac
smierc no tak kupiłam,ale nie wiem tak do konca czy ja załozyc na te impreze, w niedługim czasie mam jeszcze 2,wiec na pewno mi się przyda jak nie teraz to potem.

Gość dgjooppppp
twoja jest ladna, ja chcialam soczysto czerwona z dekoltem na plecach do tego czerwone szpilki ale nic nie znalazlam ciekawego,narazie mam buty

Gość Piękna p
ładna:) za kolano albo długa:)

Gość co mam ubrac
dgjoopppp dziekuje,hmm skoro masz czerwone szpilki to moze dla kontrastu inny kolor sukienki?Moze bez?moja jest bezowo-czarna i wlasnie chce zalozyc do niej czerwone lakierowane szpilki z platforma ale schowana i czarna torebke

Gość dgjooppppp
naprawde nie mam pomyslu, i nic ciekawego w sklepach nie widzialam. mam dlugie czarne wlosy, wiec myslalam ze czerwona sukienka bedzie ladnie pasowac mam juz dosyc biegania po sklepach:(

Gość co mam ubrac
Ja tez mam długie czarne włosy,ogolnie typowa brunetka,wiec tez myslalam o jakims odbijającym kolorze,no,ale w koncu kupiłam tę. Na pewno czerwona sukienka będzie pasować czarnych włosów,tylko nie wiem czy czerwone buty i sukienka nie bd sie za bardzo zlewac?