Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemnastolattek

Faceci podający się za Policję w moim domu

Polecane posty

Gość siedemnastolattek

Dziś z rana przyjechali dwaj faceci podawali się za Policję. Pytali się czy telefon nokia 5130 należy do mojej mamy, no to moja mama że tak mamy taki tele tyle że niby ja go użytkuje. Poprosili o pudełko od tele spisali mój numer. Zaczęli się wypytywac gdzie chodzę dokładnie do szkoły i w ogóle poruszali mój temat. Zaznaczam że nie ukazali legitymacji nie mieli mundurow ani policyjnego samochodu.. Mój tata poruszył ten temat z ogarniętym znajomym. Facet powiedział że jak nie pokazali legitymacji to nie policja. Niestety mam nieogarniętych rodziców to się nawet nie poczcili że to nie policja. Faceci ci pierdolili że mieli awarie czy coś i sprawdzają czy ludzie mają nie kradzione nokia haha żal a moi starzy to złapali. Boję się że ci faceci coś chcieli ode mnie. Jak myślicie o co chodziło. Nie znam żadnych przestępców..

Gość siedemnastolattek
Jeden z nich był ubrany normalnie, drugi to przypakowany grubszy facet, tylko jeden wszedł do domu, w ogóle mieli zajebistą fure. Ja jestem niezbyt bogaty więc raczej szantażować mnie nie chcą.. Głowie się co mogli chcieć..

Gość wpadłeś w oko jakiemuś
klubowi gejowskiemu :classic_cool:

Gość siedemnastolattek
Gadałem z kumplem który rowniez ma tele w plusie, ten sam na dodatek, brany mniej więcej w tym samym czasie. U niego jednak nie byli. Kurwa czego mogli chcieć..

Gość Gosiak67676
a nic wam w domu po tej wizycie nie zginęło? Niech mam sprawdzi czy nadal ma biżuterię, czy kasa na swoim miejscu i inne wartościowe rzeczy.

Gość siedemnastolattek
Nie no a tak na serio jakie macie domysły czego mogli chcieć od takiego smarkacza jak ja? Nigdy nie miałem żadnego powiązania z takimi typkami..

Gość siedemnastolattek
Nic, mówię nie mam za dużo kasy, jeżeli nie była to policja a jacyś podejrzani faceci skąd wiedzieli jaki tele mam? Kurcze ale się teraz glowimy z mamą lol czego oni ode mnie chcą, po co im mój numer. Boże czemu ja mam takich nieogarniętych rodziców. Wszysto o mnie powiedzieli :(

Gość siedemnastolattek
I w ogóle wątpię by faceci jeżdżący taka fura zajmowali się drobnymi kradzieżami. Boję się że nawet teraz jak to pisze to oni czytają :/ nie mam netu w kompie, modem padł dlatego muszę pisać z tego cholernego fonu kurwa mac :(

Gość siedemnastolattek
Dobra chuj w to co ja się produkuje i tak traktujecie to jak prowo. A znajomym nie będę pierdolil takich rzeczy bo wezmą mnie za oblakanca pozdro

Gość srajacy kot na pustyni
zadzwoń do detektywa Rutkowskiego :classic_cool:

Gość chcesz powiedziec, ze
sorry ale sie usmialam niezle. Twoi rodzice sa jacys niedorozwinieci:D jak to powiedzieli wszystko o tobie? Co takiego niby nagadali? Nie przejmuj sie jak nie masz kasy to nic ci nie zrobia:P

Gość siedemnastolattek
Właśnie otrzymałem sms'a z nieznajomego numeru, że na każdej dużej przerwie mam zostawiać 2 kanapki z szynką przy klasie 103, a jeśli tego nie zrobię to zrobią mi wjazd na chatę :(

policja nie pokazuje legitymacji puki sie o to nie poprosi. Przedstawiaja sie zawsze jako np. mlodszy aspirant itp. Potem mowia o co chodzi. Nie ladują sie do domu nigdy bez zaproszenia. sorki ale nie wyczarujemy tu nic nikt nie wie o co chodzilo , Ty powinnas. Albo rodzice. Miec troszke oleju w glowce to na pewno..

Gość Gosiak67676
U mnie byli jakiś miesiąc temu, niby z gazowni a kazali pokazać krocze i długo grzebali w nim jakimś dziwnym przyrządem :o To chyba oni zarazili mnie wszami :o