Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama22--

Które nastepne mleko lepsze? NAN 2 czy NAN 2 R?

Polecane posty

Gość Mama22--

Witajcie Mamusie, mam problem jak powyzej, jeszcze przez 2 tygodnie musze karmic dziecko mlekiem NAN 1 a potem trzeba przejsc na nastepne mleko, jednak nie wiem na ktore? dodam ze synek ma 5 i pol miesiaca, wypija srednio 120 ml mleka co 3 godziny ale tez roznie z tym jest. Zadnych kleikow ani kaszek nie wprowadzam jeszcze ale bede musiala zaczac, zastanawiam sie wiec nad tym mlekiem NAN 2 R, gdyz jest z dodatkiem kleiku ryzowego i przez to bardziej sycace ( synek wstaje w nocy nawet do 4 razy na karmienie i jest to bardzo meczace). Ktore mleko doradzacie?i czy jest to dobry sposob na wprowadzanie nowego dania, czyli czy zamiast 4 miarek mleka ( na 120 ml wody) mozna wsypac 3 miarki mleka i 1 miarke kaszki mleczno-ryzowej np z Bobovity? dziekuje za odpowiedzi.

Gość ojtam ojtam
ale masz dziwny dylemat - mleko z kleikiem jest raczej na noc itd a nie na każde karmienie - przecież spasiesz dziecko - ja bym dawałam nan a na noc nan R - ewentualnie kaszkę ale na początek lepiej zrobić mleko i dosypać kaszkę ryżową a nie mieszać z kaszką mleczno - ryżową