Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana......

Czy kupie sukienke??

Polecane posty

Gość Zalamana......

Witam W styczniu biore slub cywilny a waze 119 kg , i chce schudnac ile sie da ale jak nie schudne to czy kupie sukienke nie musi byc biala... Prosze o normalne wypowiedzi bez wyzwisk !!!!!

Gość Zalamana......
podbijam

Gość Słońca brak
uszyj coś :)

Gość Granatowa mandarynka
Poszukaj w necie w jakichś wielkich rozmiarach, na pewno coś znajdziesz.

Gość Zalamana......
a jak nie wejde ?

Gość namiare
Chyba musisz uszyć. Jak masz zamiar chudnąć, to zaklep termin u krawcowej i szycie w ostatniech chwili.

Gość Zalamana......
a nie wiecie ile takie szycie moze kosztowac?

Gość Zalamana......
podbijam , zbytnio nie mam czasu

Gość Zalamana......
hmm a jaka ta suknie uszyc ??

Gość Zalamana......
Od zawsze bylam gruba ale jak mialam praktyki w cukierni to podjadalam i a potem to juz samo przyszlo

Gość Zalamana......
odchudzalam sie ale zawsze konczylo sie porazka

Gość kupisz:):) mowi ci totez gruba
sa dziewczyny grube, ktore sprzedaja suknie w takim rozmiarze podejrzewam ze to rozmiar oscylujacy ok 50. Jednak z ciekawosci spojrzalam i niestety dziewczyny w tych rozmiarach nie potrafia sie ubrac. Nie wiem czy kupisz cos stosownego uzywanego. Zawsze albo bedzie niebyt ladna ta suknia, albo za krotka, albo za dluga, albo za waska nie ma 2 identycznych osobow o takich samych wymiarach. Znajdź odpowiedni kroj dla grubej osoby ja tez gruba jestem (42 rozmiar) wybralam suknie z satyny, pokryta organtyna by sie nie swiecila, prosta suknia z zakladkami na brzuchu, oczywiscie ramiaczka o taka http://www.voila.pl/379/03x5b/?1 sadze ze i kobieta w wikeszym rozmiarze ode mnie w takim kroju bedzie wygladala odpowiednia. Ja szylam u krawcowej tobie tez radze. Tylko pmietaj linia A, zadnych falban, nie za duzo koronki, najlepiej skromna, bo wszelkie ozdobki jeszcze bardziej poszerzaja.

Gość mefitkaaaaa
pewnie ze kupisz, przeciez nawet kazda sukienka ze sklepu czy salonu jest szyt an amiare a nie zdejmowana z manekina i juz do domu.zawsze sie czeka z miesiac albo i 3 wiec radze ci juz cos ostro szukac.

Gość kupisz:):) mowi ci totez gruba
aa slub cywilny to tym bardziej masz lepsze pole manewru, bo nie musi byc biala jak sama napisalas. Biel jednak nie jest skora to wyszczuplania, wiec jakas elegancka sukienke na 100% znajdziesz, ale i tak radze udac sie z projektem do krawcowej. Ja zawsze przed uroczystosciami szlam do krawcowej i szylam, bo w sklepach tylko nerwy tracilam i ni nie moglam zneleźc koszt to ok 200 zl plus material. Moze jak powiesz, ze slubna to wiecej policzy kto wie, ale duzo i tak nie zaplacisz na pewno nie jak za typowo slubna ja u krawcowej za moja placilam 1800

Gość mężatka od roku
kupisz:) bardzo ładna ta twoja sukienka. też bym się w niej dobrze czuła (zresztą moja była w podobnym stylu), choć mój rozmiar to 38.

Gość Zalamana......
Kurcze to ja sie juz tak zalamalam z ta waga ze przelozylam slub na inny termin , ale i tak narazie nic nie bylo zalatwione

Gość Zalamana......
juz mam mentlik w glowie i nie wiem czy robic teraz czy pozniej w wrześniu...

Gość Zalamana......
moze faktycznie uszyc zwykla wieczorową sukienke i bolerko...tylko nie wiem jaki kolor moze granatowy lub jakis ciemniejszy? nie chce juz czekac z tym slubem , a jak schudne to moze koscielny z biala suknia:)

Gość Zalamana......
podbijam

Gość jestę studentę
ej, ta sukienka ze zdjęcia, to naprawdę rozmiar 42? W życiu bym nie powiedziała, że tyle :) I naprawdę bardzo ładna, autorko topiku myślę, że możesz się wzorować na czymś takim :)

Gość Zalamana......
Ja mysle ze raczej nie bedzie takiej typowej sukni ślubnej bo musze poucinac koszty ale czy moge sobie uszyc jakas nie wiem w takim kolorze jak ta http://idolo.pl/i/galeria/266/13/s2_56586.jpg i tez długą i prostą bez żadnych dodatków?

Gość jestę studentę
Pewnie, że możesz w takim kolorze :) Myślę, że dla Ciebie nawet lepszy będzie niż biały :)