Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_hair_blue_eyes

Jestem cholernie dumna z siebie!

Polecane posty

Bo sama poderwałam sobie faceta,nie bawiłam się w żadne szczeniackie podchody po prostu zrobiłam pierwszy krok,zagadałam pierwsza do goscia w moim typie urody który wpadł mi w oko.Oboje jesteśmy po kilkuletnich związkach bardzo dobrze się rozumiemy i niech już tak zostanie :)

Gość minodues
O! i to sie chwali. ;)

Płaszczyć się nie musiałam.Postawiłam sprawę jasno :)

ale ja go kocham! znam go już cztery dni i nie mogłam dłużej czekać! zrozumcie to, ludzie!

Gość warrrior
To jakis pies czy suka:O be he

Gość facet niezbyt przystojny
Może dzięki temu nie zostaniesz starą panną! :)

Łojejku a po czym to stwierdzasz kochany fubuszku? Bo nie rzucam naukowymi formułkami albo nie rozprawiam literaturze?cóż, to nie o tym temat a może nie pasiren to co napisałam Nie pasuje ze nie narzucalam się takim gnojom jak ty którzy tylko czekają żeby wpakować lapy w majtki dziewczyny a jak sama jest chętna to juz raj gasilam was wzrokiem jednym tematem troche wyobraźni mencie to facet ma zabiegać o kobietę a ona szanować się

Gość Dudke200000
paczcie ją kleopatra kafe dzidzia z manią wielkości hehehehe

Gość Dżennifer
swietnie,gratuluje a jak go zagadalas bo mam z tym problem i przydalaby sie jakas rada :)

szczerze jesli kobieta pierwsza by mnie zaczepila z pewnoscia poswiece jej swoja uwage nie tylko ze wzgledu na to ze ma mnie na oku ale ze wzgledu na to ze widac ze ma ikre i jest konkretna osoba...Panowie niech "ksiezniczki" sie teraz wykaza !

:D to czy kobieta ma ikre stwierdzasz po tym czy sama nogi rozkłada :-D Weź taka za żone ciekawe czy dalej będzie ci to odpowiadać gdy po ślubie nie przestanie tego robić przed twoimi kumplami

Oh dzenifer To proste jakie triki maja puszczalskie szmaty wywal pizde albo wogole zrób menelowi loda za przystankiem w miejscu publicznym będzie twój na wieki:-D musisz wyrobić se renomę faceci muszą wiedzieć ze jesteś latwa i puszczalska a oni nie muszą sie o ciebie starać bo sama na nich wleziesz i dupe wypniesz wiec dawaj dawaj byle komu a Żarki sie od adoratorów :D

Gość zaraz zaraz,,
Mam podobną karnację i NIGDY nie podrywam facetów sama - nie muszę, bo to oni mnie podrywają :p Tak więc bez insynuacji.

Gość do kleopatry egipt
tu sie uwazasz za królowa egiptu a masz język i myslenie jak zwykła kurwa z rynsztoka. Loda menelowi za przystankiem, skąd ci się biorą takie pomysły, chyba z twojego własnego zycia. Co za prostaczka.

Gość facetttttttttttt
Znam kleopatre egipt, obciąga na autostradzie tirowcom za 10 zł.

Gość Dżennifer
zgadzam sie z "do kleopatry"

:D kiedy się znalazły:-D Wyrażam się tylko w stosunku do ludzi których kocham i szanuje A dla szlag i gnoi mam obelgi i cały ten szans na który zasługują a nią wzniosłe poematy:D

kleopatra czy to ze kobieta sama podejdzie i zagada do faceta to czyni ja latwa ? czy ona rozklada nogi ? dammm....co z wami ludzie czy tak trudno myslec.

Gość zaskoczonyy
Kiedys na przejściu dla pieszych rzuciła się na mnie brzydka baba z cuchnacym oddechem i powiedziała mi że mam ją nazywać Kleopatrą. Spierdalałem w podskokach :(

A co do lodów za przystankiem to niejedno w Mielnie widziałam normalnie poza sezonem to spokojna miejscowośc tylko jak przyjeżdżają degeneruchy wczasowicze zmienia się w sodome i gomore Tak tak was i wasze naćpane córeczki menele wala lezycie w rowach bez gaci rozjebane kurwa przed sezonem to takie śmierdziele zacierają ręce bo przyjedzie towar z polski do ruchania ale o swych przygodach nie mowicie tylko grzecznie wracacie do domków i udajecie ze przez cały urlop plazowalyscie :-D Haha nawet u mnie za ogrodem jakad wczasowiczów dawała staremu zbookowi myślałam ze ja gwalci była 5 rano a ona najebana na shizie zaczęła mordę drzec żebym spierdalala i nie przeszkadzała jdj w zabawie dziewczyna może z 18 lat on po 50-tce gruby i fioletowy tak wiec nie mówmy jak mam się odnosić do najgorszych ścierw bi brzydzę się takimi szmatami i gardzę

Gość Do kleop
Do KLEOPATRA EGIP A dlaczego rusza Cie tak opinia innych?? Miej wyjebane na to co pisza, w koncu zrobilas dobry chwyt!! Ty wyrwalas tego ktory Ci odpowiadal, a nie inni wyrwali Ciebie- ktorzy moze mniej by Ci odpowiadali??? Przybij piateczke i szczescia!!!

Gość facetttttttttttt
Tutejsza kleopatra to prymityw straszny chowany w melinie i tłuczony butelką po głowie, dlatego nie ma po co z nią podejmować dyskusji.

Gość Do kleop
sorry, mialobyc do autorki

Nie wychowałam się w Mielnie tu mieszkam od kilku lat i rzygam tym całym mielnem tym co tu się dzieje w sezonie ta patologia tymi ludźmi którzy pokazują prawdziwa twarz z dala od domu sąsiadów rodzin żon. Jedyne co dobre to dochody jakie daje Za dużo juz gowna widziałam nic mnie juz nie zszokuje i nie ździwi a co niektórzy ludzie nie zasługują na szacunek

Gość minodues
Do kleopatra edpit- Mam nadziej, ze ktos Ci zablokuje IP na wieki, bo ja zygam czytaniemtekiego gowna na tym portalu. Idz czym predzej do zakladu psychiatrycznego byc moze jeszcze Cie przyjma. I prosze nie odpisuj juz nic wiecej bo szkoda klawiatury.