Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2.500pln

wazne pytanie do PRAWDOMÓWNYCH

Polecane posty

Gość 2.500pln

dotyczy pieniedzy. czy ogol obywalteli PL to ludzie zamozni? tzn tacy, ktorzy maja niezle auto, fajny dom/mieszkanie, pieniadze na drogie wakacje itp? ja zaliczam sie do tych przecietnych ale wkolo slysze, ze ten i ten zmienia auto za 30tys, ten jedzie na drogie wakacje, nastepny sie buduje, nastepny ma 100tys na koncie. jak to jest na prawde? czy tylko kazdy udaje ze brakuje mu kasy a tak naprawde ma duzo czy kazdy udaje ze ma a nie ma?

Gość jdyftgvu
wiekszosc osob, zdecydowana, ktore maja te zajebiste auta i domy, to maja je na kredyt

Gość jdyftgvu
mowie o ludziach ktorych ja znam

Gość KarmazynowaMania
ja wyróżniam dwa typy ludzi z dobrymi autami: a) tacy, których faktycznie stać na takie auta i inne gadżety bez żadnych wyrzeczeń b) tacy, którzy ostatni grosz odkładają na auto, ewentualnie biorą na kredyt tylko po to, żeby wyglądać na bogatszych niż są w rzeczywistości

Gość Otis
Wszyscy mają jakieś sposoby na zarabianie pieniędzy...

Gość 2.500pln
ale z strony nie bierze sie kredytu jak nie ma go z czego splacac. juz sama nie wiem jak to jest. czy zeczywiscie ludzie maja kase a sciemniaja ze nie czy nie maja i pozyczaja

oszczędności Polaków to nieco ponad 500 mld zł, skupione w ręku ok. 20 % społeczeństwa, 2/3 tej sumy posiada 8 % ludzi, a 1/3 - 12 % 50 % nie ma żadnych oszczędności nie licząc ostatniej jednej/dwóch wypłat 30 % nie dość, że nic nie ma, to jeszcze po uszy w długach l tak mniej więcej wyglądają statystyki wg GUSu 🖐️