Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalek2012

[Dyskusja] Czy kobieta może być...

Polecane posty

Gość michalek2012

Przeważnie, to mężczyzna dominuje, i że tak powiem "działa". Mówi się dużo o kiepskich kochankach, boskich kochankach. Nie słyszy się że ona jest świetna, albo kiepska w łóżku. No przynajmniej ja nie słyszałem, no i ostatnio naszło mnie takie pytanie, Czy kobieta może być kiepska w łóżku? Otwieram dyskusje, pozdrawiam.

Może faktycznie. W każdym moim związku czułem że to ja jestem odpowiedzialny za to żeby było dobrze, w młodości za wszystkie niepowodzenia winiłem siebie. Teraz też, raz jest elegancko, raz gorzej, i po prostu dopiero się zacząłem nad tym zastanawiać

Weźmy np pod uwagę jak to sie mówi ze kobieta jest kłodą, nic nie robi i czeka na faceta, wtedy raczej jest kiepska :D Ogólnie moje zdanie, to ze może byc.

wam nie idzie dogodzic! jak kobieta duzo umie, to nabieracie podejrzen, ze miala nie wiadomo jaka przeszlosc!:O

elena autorowi nie chodzi o doświadczenie, ale to jak się spisujesz w łóżku. Brak umiejętności można nadrobić chęcią, pomysłowością. Można być otwartą na nowe doznania, próbować...a można też leżeć jak kłoda i czekać aż facet zrobi swoje. Pewnie, że kobieta może być kiepska w łóżku. Ale my do tego nie przywiązujemy takiej dużej wagi - nasza bierność najczęściej wynika z tego, że akurat nie bardzo mamy ochotę na seks.

Gość hardy sqrwiel bez serca
pani psycholog kamila z lubska - dramat! nawet gały nie objada!! kładzie sie wypina gruby zad i myśli ze to wszystko....dramat!

Gość matyl
jak jest kłodą to się jej podwiązuje kończyny do haków na suficie w odpowiedniej konfiguracji i wyczynia swoje, żele, olejki, zabawki gadżety, poiduszki pod tyłek a ona niech se tak leży i nie przeszkadza. :P