Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona bardzodd

kiedy mogła być owulacja. Wykres do wglądu

Polecane posty

Gość zakręcona bardzodd

czy uważacie ze mój wykres jest owulacyjny? kiedy najprawdopodobniej mogła byc owulacja. objawy płodności miałam cały tydzien zeszły w sumie. jest jakas szansa na ciążę. Plusiki to sex. Proszę doświadczone staraczki o opinie :) http://www.voila.pl/446/nk7dq/?1

Gość zakręcona bardzodd
nikt mi nie pomoze? nie stać mnie na monitoring...

Gość sadm;adj;a
Z tym to się chyba do wróżki powinnaś zgłosić - czemu to takie poprzerywane, gdzie masz rzetelny pomiar temperatur?

Gość huncwocik*
Kiepsko tu widac, zwlaszcza te skroty w obserwacji sluzu... Napisze ci tak: temperatura wzrasta po owulacji i taka podwyzszona utrzymuje sie przez 2 tygodnie, potem spada tuz przed okresem.

Gość zakręcona bardzodd
do sadm;adj;a płacą ci za bycie niemiłą kobieto? nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie poleruj klawiszy!! czyli nic się nie dowiedzialam ale to chyba standard na tym forum, co najwyżej trochę chamskich tekstów poczytac można.

Gość sadm;adj;a
To, za co mi płacą to nie twoja sprawa :D. Wiesz, gdzie możesz sobie wsadzić twoje rady cioci-kloci co i gdzie mogę a czego nie mogę robić :D? No i na koniec - nie mam pojęcia czego się spodziewałaś, wstawiając tu taki "wykres" a raczej jego brak :D.

Gość agiew
Moze kup sobie mikroskop owulacyjny np afrodyta. To jest tanie, a będziesz mogła rozwiać wątpliwości przy interpretacji temperatur

Gość jak chcesz stosowac metode
Termoiczno-objawowa to musisz mierzyc temperature codziennie. Teraz nie jest sie w stanie stwierdzic kiedy bylo owu bo nie znasz najwyzszej z nizszych temperatur a to od niej liczysz skok. Wiec z tym to fakt-do wrozki ;)

Gość o ranyyyyyyyyyyyy
wykres jest niekompletny wiec trudno powiedziec