Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra zofia

spanie niemowlaków

Polecane posty

Gość siostra zofia

Witam mamy, jak wygląda noc u was tzn. ile razy na karmienie budzą się wasze pociechy. Mój syn ma 8 tygodni na początku potrafił budzić się co godzinę, po jakimś czasie budził się 3 razy następnie 2 a od jakiś dwóch tygodni raz. Liczę na to, że może niedługo zacznie przesypiać noc. Czy macie może jakieś rady, co może mu w tym pomóc.

Gość happylive
zależy. mój jak wypije dwa żubry to całą noc śpi, jak zabity

moj ma 5 tyg ,prawie 6 ..na dzien dzisiejszy przesypia do 1 w nocy a pozniej budzi sie co ok 2 godziny na jedzenie czasem co poltorej..karmie mm

Gość mamaama
Moja córka ma 2 m-ce i 3 tyg. Od początku budziła się 2 razy na karmienie, czasem się budziła 3 razy bo męczyły ją gazy. Ostatnio zaczęła się budzić raz, o porze drugiego karmienia. A ostatnią noc przespała całą. Tzn. zasnęła gdzieś o 21-22 i obudziła się o 6. Żadnej rady Ci nie mogę dać, po prostu tak sobie śpi. Ja nic nie zmieniłam:)

Gość żona oziębła jak cholera
Moja córeczka jak miała 2 miesiące to budziła się co 2 godziny...chodziłam jak wampir, 20,22.24.2,itd i jak przybywał jej kolejny miesiąc to przerwy wydłużały się o godzinę

moj syn ma 4 miesiace, karmie piersia. Na poczatku wstawal bardzo czesto. Gdy skonczyl 8 tygodni zaczal spac do ok 4,potem budzil sie przed 7 i spal do 9. Nastepnie przespal pare nocy calych nawet do 6, a od kilku nocy budzi sie bardzo czesto. Wczoraj zasnal o 21, obudzil sie o 00 30 i karmilam go co 1 h 40 minut do rana...

moj syn ma 4 miesiace, karmie piersia. Na poczatku wstawal bardzo czesto. Gdy skonczyl 8 tygodni zaczal spac do ok 4,potem budzil sie przed 7 i spal do 9. Nastepnie przespal pare nocy calych nawet do 6, a od kilku nocy budzi sie bardzo czesto. Wczoraj zasnal o 21, obudzil sie o 00 30 i karmilam go co 1 h 40 minut do rana...