Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamanka777

Dlaczego odpycha mnie od facetów?

Polecane posty

Gość Szamanka777

Życie jest trudne i często daje kopa, o tym się już zdążyłaś przekonać. Trudne dzieciństwo odciska piętno na całym życiu, wiem coś o tym. To, co teraz musisz zrobić, to odciąć się od przeszłości. A pomoże Ci w tym dobry psycholog. Nie bój się tego, nie musisz nikomu mówić, że chodzisz na terapię. Jesteś dorosła, to Twoje życie i tylko Ty możesz decydować, co chcesz z nim zrobić. NIKT, powtarzam, NIKT inny nie ma do tego prawa, nawet Twoi rodzice. I nie będzie łatwo, od razu Ci mówię. Często będziesz miała dość, ale jak przetrwasz ten najgorszy okres, to będzie tylko lepiej. To, co może Ci pomóc, to szczera rozmowa z kimś bliskim, w tym przypadku z chłopakiem. Jeśli zrozumie co czujesz, inaczej spojrzy na Twoją sytuację. Czy kiedykolwiek powiedziałaś mu to wszystko, co napisałaś tutaj? Jeśli nie, to zrób to, on musi wiedzieć co czujesz, a bez rozmowy nigdy się tego nie domyśli. Nie myśl o samobójstwie, bo Ty należysz do tych silnych, tacy jak Ty nie poddają się łatwo. I Ty się nie poddasz, bo masz bardzo bardzo dużo siły w sobie. I wykorzystaj ją po to, by uleczyć swoje życie. Jesteś wspaniałą, wartościową i doświadczoną przez życie osobą. I bardzo silną - wykorzystaj to.

Gość Szamanka777
BŁĄD, ZAMIAST ODPOWIEDŹ NA TEMAT DAŁ MI SIĘ NOWY POST> ZAMYKAM