Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwwexe

te związki to jakaś farsa

Polecane posty

Gość fwwexe

Dla mnie związek jeśli nie jest związkiem do grobowej deski ( i to udanym) niestety nie jest wiele wart. Dla mnie relacja , która się kończy po prostu nie była miłością i szkoda tylko straconego czasu mimo, że nawet były piękne chwile. Bo przecież mogło się spędzić ten czas z osobą, z którą nie doszło by do rozstania. I strasznie się boję , że np wejdę w związek i po kilkunastu latach się to rozpadnie. Dla mnie to niewyobrażalna strata czasu, energii. I dlatego się zastanawiam, czy w ogóle warto wchodzić w jakikolwiek związek , bo ryzyko jest ogromne. I jak sobie myślę, że nigdy nie ma pewności to odechciewa mi się angażować, starać i pojawiają się myśli, że lepiej to skończyć wcześniej, już teraz niż za ileś tam lat.A już w ogóle ciężko mi pojąc jak można decydować się na dzieci w dzisiejszych czasach , kiedy tyle rozwodów...

To nie wchodź w żaden związek. Nikt Ci nigdy nie da gwarancji. Albo zabijaj swoich partnerów póki się kochacie:classic_cool: Każde uczucie ma swój czas, a to, że jedno trwa krócej a inne dlużej nie odbiera autentyczności samemu uczuciu. Gdyby tak nie było to, żaden wdowiec czy wdowa nigdy już by nie mogli nikogo pokochać.