Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka b.

Czy któraś dostała na bilansie 2-latka skierowanie na krew i mocz?

Polecane posty

Gość marylka b.

Hej dziewczyny. Byłam z młodym na bilansie 2-latka, doktor powiedziała, że wszystko ok, ale dała skierowanie na badanie krwi - morfologia i cukier, oraz na badanie moczu. Myślałam, że to normalne, ale pytałam paru osób i nikt nie dostał skierowania na takie badania. Czy to znaczy, że mojemu dziecku coś może być??? Strasznie się zmartwiłam :(

Gość huncwocik*
Nie chodze na takie badania. To jest potrzebne lekarzon do statystyk, nie dzieciom i ich rodzicom :-O

Gość marylka b.
Co jest dla statystyk, bilans czy badanie krwi i moczu? Po prostu wyobrażam sobie, że coś ją zaniepokoiło, ale nie chciała mnie denerwować, więc wysłała go na badania... :(

Gość marylka b.
Proszę powiedzcie, czy któraś miała taka jak ja bo ja się naprawdę martwię...

Gość huncwocik*
Bilans jest do statystyk, nie krew i mocz.

hej! nie denerwuj sie napewno jakby ja cos nie pokoilo to by Ci napomniala.. mnie tez sie putala na bilansie dwu latka czykiedykolwiek mial robione badania krwi, moczu kupy ja powiedzialam ze nie i powiedziala ze dobrze by bylo zrobic tak dla spokoju i nie widze w tym nic nie pokojacego.. zrobilam bo jeszcze mielismy problemy z jego brzuszkiem i robilam badania pod roznymi katami na krew mocz i kupe z kupy wyszly jakies bakterie ale podobno nie grozne dostal jakies tabletki juz jest po kuracji i wszystko ok , ale nawet gdyby nie te bakterie to i tak chcialam mu zrobic dla swietego spokoju takze nie martw sie napewno jest ok a jakby ona cos zauwazyla niepokojacego to napewno by powiedziala!!

Gość marylka b.
Dziękuję Beti :* Ja taka panikara już od urodzenia jestem :)