Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Broooker

Odn karmienia. :/

Polecane posty

Gość Broooker

Bylam u dentysty, wyrwalam zab, przy znieczuleniu. Mowilam, ze karmie ale to dentysta starej daty. Czy na pewno mozna karmic po znieczuleniu? Orientuje sie ktos? Dziecko ma 1,5 miesiaca.

Gość znieczulenie jest
przetwarzane przez organizm krazy z krwią więć do mleka też trafi ...ja wolałabym odciągnąć pokarm (tak 48h metabolizowane jest znieczulenie)

Gość mamuśkaZuzanki
ja karmiłam 2 tyg.dziecko po znieczuleniu od dentysty i nic mu się nie stało, spokojnie karm

Gość mamuśkaZuzanki
po znieczuleniu do cc też karmiłam

tez karmilam. znieczulenie mialam przy usunieciu zeba, potem co 2 dni przez 2 tyg przy czyszczeniu dziasla, do tego antybiotyk. normalnie karmilam malucha (mial ok 6 tyg)

Gość Broooker
Dzieki. Kupilam w aptece jakis laktator reczny, ale umordowalam sie odciagajac 100 ml. malej podalam mm, a swoje wylalam, aby sie w piersiach nie gromadzilo i kurcze, gdy mysle sobie, ze znowu bym musiala odciagac godzine to az mnie skreca...

Gość Duszek
Dnia 16.10.2012 o 23:32, Gość Broooker napisał:

Dzieki. Kupilam w aptece jakis laktator reczny, ale umordowalam sie odciagajac 100 ml. malej podalam mm, a swoje wylalam, aby sie w piersiach nie gromadzilo i kurcze, gdy mysle sobie, ze znowu bym musiala odciagac godzine to az mnie skreca...

z tego co sie orientuje to mozna karmic juz po 2hod wizyty wiec spokojnie karm dzidziusia

a w wolnym czasie napisz to pogadamy obojetne20@poczta.fm