Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gchcjlkf;lf

CZY NAZWANIE KOGOS GWIAZDA JEST

Polecane posty

Gość gchcjlkf;lf

Czy okreslenie dziewczyny gwiazda jest obrazliwe?Np. ktos spyta co tam słychac u gwiazdy(ma na mysli dana osobe,ale ona nie jest gwiazda tylko tak ja nazwał) no wiecie o co chodzi...

Gość wewesd
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234s

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
mozna użyć w żartach, badz poniżając kogos

nie wiem, mój nauczyciel zawsze jak mnie widzi to woła "oo, jest moja gwiazda/gwiazdeczka :D" ale to jest tak bardziej przyjacielsko i raczej w pozytywnym sensie ;)

Gość a1b2c3d4e5
fajne określenie, bardzo pozytywne ;), mój chłopak tak do mnie mówił jak jeszcze byliśmy razem, to jest superlatywa

Gość mikolaj87
jasne, że to nie jest obraźliwe, co to wgl za głupota? To jest dobre określenie, no chyba że ktoś kto to mówi meeega cie nie lubi i ironizuje, ale w normalnych relacjach to jest pozytywne.

Gość gchcjlkf;lf
Dawno nie widzialam sie z pewnym mezczyzna,chyba mnie lubi,moja znajoma sie z nim ost.widziala i on zapytl co tam slychac u gwiazdy.ma specyficzne poczucie humoru wiec ie wiem jak to odebrac

Gość anatolkkk
coś ty, nie jest obraźliwe :) nie doszukuj się :p