Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillakajshfsjsskg

pierwsza randka- moje dylematy

Polecane posty

Gość kamillakajshfsjsskg

1. w co sie ubrac. chce spodnie jakies dopasowane,buty botki na obcasie lekkim, torebka kopertowka + jakis sweterek lub bluzka. do tego plaszczyk. co sadzicie o takim stroju? nie mam zadnej fajnej bluzki, za to mam kupe sweterkow, podjechac z rana do galerii i cos sobie kupic nowego czy moze byc tak? jak kupie sobie to nic sie nie stanie bo mi sie przyda! ale tez mi sie troche nie chce jechac. kolejna sprawa, ze nie mam zadnych fajnych nowych spodni, juz jakis czas planuje sobie jechac kupic ze 2 pary ale nie mam czasu i ochoty jaks nigdy. 2. sprawa to calowanie sie- pocalowac sie z nim czy nie, aby troche go potrzymac w niepewnosci i zakrecic? dodam ze praktycznie w wieczor poznania doszloby miedzy nami do pocalunku, ale przeszkodzil nam nadjezdzajacy znienacka autobus (musialam szybko zerwac sie i wbiec aby w ogole zdazyc do niego wsiasc)- ale wtedy ja bylam troche pijana, a jutro bedzie inaczej

Gość kamillakajshfsjsskg
3. jeśli dojdzie już do pocałunku '' ślimaka '' to dać się zaprosić do niego czy nie? :o jeśli tam pójdę to wiem jak to się skończy, a jeśli nie to wyjdę na cnotkę niewydymkę czego nie chcę :/

Gość całowanie zostaw na
3 randke

Gość SamaJa2
Na 1 randce się nie całujemy. Bądź odrobinę niedostępna. Do sweterka/bluzki dobierz jakieś korale/wisiorek/fajną apaszkę i będzie ok

Gość kamillakajshfsjsskg
chyba se jaja robisz :-P trzecia randka? buahahahahahha

Gość całowanie zostaw na
przeczytaj se książke "jak dobrze wyjść za mąż!" dowiesz sie co robić zeb chłop po drugiej randce chciał jeszcze na ciebie patrzeć! bo z tego co piszesz to najchetniej by cie wyruchał i puscił kantem -tak sie zachowujesz!

Gość kamillakajshfsjsskg
tylko pierwszy post jest moj- reszta do to podszywy

Fajnie się Ciebie czyta :D Ubierz się jak Ci wygodnie, nie idziesz chyba na żadną wystawną kolację itp A co do pocałunku...nie planuj nic z góry, jak dwie osoby sa sobą zainteresowane to, żadne gierki nie są potrzebne. W końcu pocałunek ma być przyjemnością dla Ciebie a nie dokładnie zaplanowanym elementem uwodzenia faceta:P

Gość kamillakajshfsjsskg
a co do książki - nie chcę wyjść za niego :-P on mi się nieziemsko podoba, ale to raczej pociąg seksualny aniżeli miłość

Gość kamillakajshfsjsskg
tylko pierwszy post moj jest!- oczywiscie jak zawsze tutaj komus sie bardzo nudzi