Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiula82

Pytanie do PAnów !!!

Polecane posty

Gość Staroswiecki
Te Panie ze zdjec, jezeli cos by soba reprezentowaly nadawlalyby sie na kandydatke do lozka (i zycia, zeby nie bylo). Sa ladne i zadbane i te kilka nadmiarowych kilogramow tego nie zmienia i im nie szkodzi. Z obserwacji ulic jednak nie tak latwo znalezc zadbana otyla kobiete, duzo latwiej szczupla. Pewnie to wynika z mentalnosci, bo prawidlowa waga, tez jest elementem dbania o siebie (o zdrowie).

przyjaciel ludzi i zwierząt no tak to już jest że kobiety i mężczyźni różnią się między sobą i stąd ta nasz babska ciekawość ;) Wy lubicie wszystko nazywać po imieniu, prosto, rzeczowo i na temat. My kobiety jesteśmy bardziej skomplikowane i bardziej przez to komplikujemy sobie życie :) No ale nie zmienimy tego. Faceci są z Marsa a kobiety z Venus tak jest i będzie. Najchętniej bym cię zacytowała bo pięknie to ująłeś. Niestety badanie jest badaniem i nie przeskoczę tego bez liczb :( Mój mąż też jest podobnego zdania co ty więc coś w tym musi być. Niestety on nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem :( Bo który facet przyzna się żonie do tego że lepiej mu kochać się z inną - byłoby to samobójstwo ;) Więc kochani w dalszym ciągu liczę na Was :) Mam już dane z kilku innych źródeł jak zbiorę je wszystkie napiszę co mi wyszło :)

Gość Staroswiecki
elena nie mieszajmy do tego ekonomi ;-) Wiadomo, ze 99% mezczyzn chcialoby jezdzic Porsche i Ferrari, a jezdzi tylko 1%

Czyli dużo zależy od tego czy kobieta jest zadbana. Więc kobiety pełniejsze tak ale zadbane- dobrze zrozumiałam??? A jeżeli by to była kobieta szczupła i nie zadbana??? Do elena.k nie traktujemy kobiet przedmiotowo, chodzi tylko o doznania mężczyzn, którzy nie muszą płacić za seks u prostytutek, a kochają się z prawdziwymi kobietami z krwi i kości - bez względu na to czy są to szczupłe, filigranowe, czy są to kobiety o pełnych kształtach ( nie mówię o osobach otyłych).

Gość Staroswiecki
asula, wyciagasz zle wnioski, albo slyszysz to co chcesz uslyszec. Nie kobiety pulchne ale zadbane sa atrakcyjne, tylko ZADBANE sa atrakcyjne niezaleznie od wagi. Nie zachowuj sie jak dziennikarka, ktora z gory wie co chce napisac i szuka potwierdzenia z gory zalozonej tezy :(

Staroswiecki dlatego pytam żeby się upewnić czy o to Wam chodzi, gdybym chciała napisać to co sama sądze na ten temat nie traciłabym czasu na research. Dobry dziennikarz to obiektywny dziennikarz, który szuka prawdy u źródła i pyta, pyta i jeszcze raz pyta :)

Wiem, że nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. A dobry seks wcale nie zależy od rozmiaru tylko od kreatywności, zaangażowania i jeszcze wielu innych czynników. Ale muszę podać statystykę procentowo, w liczbach podać ilu mężczyzn jak odpowiedziało na dane pytanie.

nie jestem facetem, wiec odpowiedzialam statystyka. zauwaz tez, ze wplywowi mezczyzni, ktorzy moga przebierac w kobietach, wybieraja te szczuple.

No fakt. Taki jest utarty stereotyp. Dlatego zależało mi na odpowiedzi przeciętnego mężczyzny.

nie stereotyp a fakt. wyjatek stanowi kamel ze swoja niezgodka- to swietnie oddaje proporcje zjawiska

Tylko tak naprawdę tacy wpływowi mężczyźni mają idealne kobiety (według dzisiejszego promowanego kanonu piękna) przy sobie dlatego, że tak wypada. Tak się utarło, że należy mieć przy sobie ozdobę. Kamel jest wyjątkiem. Nie wiemy czy którykolwiek z nich kiedykolwiek miał doczynienia z kobietą większych rozmiarów i jakie wtedy mieliby odczucia. Czy wogóle taki facet ma prównanie??? I czy taki mężczyzna jest wiarygodny??? A przeciętny facet ma więcej do powiedzenia w tej kwestii, zapewne "próbował" każdej kobiety :)

Gość Staroswiecki
Zadne stereotypy, natura :P Majac do wyboru atrakcyjniejszego partnera wybierze sie atrakcyjniejeszego, jezeli nie zadecyduja inne czynnniki (charakter, pozycja spoleczna, pieniadze). Jak ktos twierdzi ianczej to klamie. Nie trzba miec z kobieta do czynienia, zeby stwierdzic, ze sie poda albo nie. Zgaduje, ze chodzi Ci o to, ze przy blizszym poznaniu taka osoba moze sie okazac wartosciowa partnerka i tu sie zgadzam. Ale nie mzona zakladac, ze szczupla taka sie nie okaze, a dotakowo, dzieki atutowi jakim jest szczupla, zdrowa sylwetka latwiej ma zaprezentowac te nie widoczne na pierwszy rzut oka zalety. Piszesz o porownaniu, ale czy widzac mercedesa i poloneza musisz sie obydwoma przejechac, zeby wybrac ten, ktorym przyjemniej bedzie sie jezdizlo? Mezczyzni sa wzrokowcami i atrakcyjnosc partnerki jest dla nich wazna w zwiazku, wiec szansa, ze seks bedzie lepszy jest wieksza z atrakcyjniesza jednak. PS. Bo jeszcze nigdzie nei udowodniono, ze grubsze sa lepszymi kochankami :P Raczej umiejetnosci lozkowe nie maja zwiazku z waga. A jak juz to widze zalety u szczuplejszych - niektore pozycje sa nie do wykonania z otyla pania, nie wspominajac o slabszej kondycji.

Gość do elena
Na codzien moze tak, ale jak kobieta dba o higiene i spoci sie w lozku podczas seksu to dla wielu to moze byc plus, nie minus. Ale jak sie chuda dobrze zaopiekuje to tez sie spocic potrafi

Gość acordeon
muszę potwierdzic fakt,że te pulchniejsze były lepszymi kochankami

elena.k ty się chyba z choinki urwałaś, co to znaczy że puszystym kobietom trudno dbać o higienę - tak samo jak każdemu innemu człowiekowi. A co do pocenia się to jeżeli podczas sexu leży się sztywno jak kłoda to gwarantuje ci, że ani gruba ani chuda się nie spoci. Jeżeli jesteś aktywną kochanką to chyba naturalne, że się spocisz.

Ja preferuję szczupłe lub średnie. Wałeczki tłuszczu nie są mile widziane. Tyle teorii... a jak się kogos kocha to raczej nie za wygląd, co?