Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resrttgd

do kobiet, nie macie za złe swoim dzieciom ze zniszczyly wam figure i urode?

Polecane posty

Gość co za głupota...
dziecko się samo na świat nie prosiło!

Gość resrttgd
ja wiem , ja (jezcze) nie mam dzieci ale pytam z wyprzedzeniem czy nie odczuwacie zalu czy rozczarowania?

Gość nic mi nie zniszczyło
Uważam,ze kilka miesięcy po ciąży wyglądam lepiej niż przed.

Gość gfgfgfgf
Nie mam za złe, to ja się zdecydowałam na dziecko, więc jakbym mogła mieć mu to za złe. Do siebie ewentualnie mogę mieć żal.

Gość jufvrouw kat
moje kolezanki jak nawet wracaja do dawnej wagi piersi maja mniejsze i zwisajace, cialo traci jedrnosc, przy seksie tez jest troche inaczej, tzn czuja sie 'rozciagniete' i choc kochaja swoje dzieci to i tak chcialyby wrocic do dawnej figury dwa to to ze zycie zmienilo sie tak ze zamiast sobie - kupuja dziecku ja nigdy nie zamierzam miec dzieci, bardzo je lubie, ale nie potrafilabym by w ciazy, nie podzielilabym sie z moim cialem z nnikim, a dwa to w ogole nie mam w sobie czegos takiego jak instynkt macierzynski, nie uwazam ze fajnie jest miec bobasa

Gość Barrrbarrraa
jak się dba o siebie w ciąży i po to nie powinno być problemów z figurą.

Gość rihanna navy
mozesz dbac o figure ale to co ma sie popsuc i tak sie popsuje, jedrnosc piersi i rzeszty ciala, cellulitis zacznie sie pojawiac, piersi sie pomniejsza, choc na poczatku beda wieksze, skora na brzuchu bedzie rozciagnieta, temu nie da sie zapobiec, musialabys wykonac mase zabiegow estetycznych zeby miec dawne cialo

Gość Barrrbarrraa
jędrność piersi można poprawić, skóry również, cellulit wiele kobiet ma przed ciążą i to ogromny. Owszem, ciało się zmieni ale jeśli się nad nim SOLIDNIE popracuje to powinno wrócić do normy,

Gość mniiuu
Nie. Nie czuję się brzydsza po dzieciach. Ba, powiedziałabym że teraz jestem bardziej kobieca i świadoma swojego ciała. Teraz to nawet bardziej inwestuję w dobre rzeczy dla siebie niż wcześniej. Mam pamiątki po ciążach ale tak to bywa. A poza tym gorszą pamiątkę zostawiło mi przytycie jeszcze przed ciążami. Cóż, jest tak i nie mam zamiaru mieć pretensji do całego świata albo dołować się że nie wyglądam jak dziewczyny z okładek.

Gość jufvrouw kat
solidnie czyli salony chururgii kosmetycznej i prywatny trener i jeszcze zmniejszenie pochwy i jest prawiie prawie jak dawniej :) nigdy nie ma sie piersi takich jak przed porodem, chyba ze ledwo wypelniaja miseczke a, ucze sie na lekarza, koncze szkole srednia w belgii i eteraz mam o cizay i dzieciach i powiem tak , w zyciu nie urodze

Gość lanfuiebfejn
przed ciaza kobiety sa seksowne dla wszystkich dookla tylko nie dla siebie a po ciazy sa seksowne dla siebie ale dla nikogo innego ;)

Gość ibfubdfn
ciaza przyspiesza 'bycie brzydkim'

Gość bylam kiedys w
ciazy ale usunelam pozdrawiam matki polki

Gość mniiuu
No póki co nie ma obowiązku posiadania dzieci więc czegóż się tłumaczysz?

Gość takie problemy to tylko jakis
pusty narcyz moze miec.

narcystyczny pustak moze miec...

Gość resrttgd
teraz w programach telwizyjnych az roi się od kobiet zalamanych swoim wygladem .. wiec tylko pytam jak to wyglada z waszego puktu widzenia i tyle ;)

niestety nie mam jeszcze dziecka. nie wiem tez co za programy ogladasz...

Gość jak któraś ma pustą głowę
i nie potrafi zaproponować nic poza idealnym ciałem to jej problem.Wystarczy po ciąży wziąć się za siebie,trochę ruchu i nie ma problemu.A z tym rozciąganiem pochwy to jakieś współczesne mity wymyślone przez zakompleksionych facetów z małymi fi..i

Gość resrttgd
no własnie nie masz dziecka, więc nie znasz tego problemu od poszewki .. wiec skad możesz wiedziec co czuja takie kobiety ? np. nie jedna publiczna osoba za mlodosci i "za urody" zarzekala sie ze "wyglad sie nie liczy "ze zmarszczki przyjma z pokora jednak gdy zaczely zachodzic te zmiany w ich ciele juz tak latwo nie wypowiadaly tych słow czy wrecz diametralnie zmienialy sie ich pogady na ten temat ;) a jesli chodzi o programy , sa na ten temat watki chocby w programach sniadaniowych czy telwizji lifestylowej dla kobiet czy głupich rozmowach w toku ;)

Gość mniiuu
Tak akurat rozmowy w toku to kiepski przykład -bo to program pokazujący z założenia problemy. Radzenie sobie z nim i juz ich nie interesuje. Najlepszy przykład to fakt iż podczas poszukiwań osób z dużym biustem do programu kompletnie ich nie interesowało że nie dla każdego duzy biust to przekleństwo i że operacja to nie jedyna opcja. Tak jest w tego typu programach -problemy są super bo biznes się kręci.

Gość Co za stek bzdur!:-)
Cycki mam o dwa rozmiary większe niż przed ciążą i żadne tam zwisające placki:D. Co do brzucha: absolutnie nie mam rozciągniętego, ani żadnego rozstępu. Mam płaski jak deska, tak jak przed ciążą:). Możliwe, że dlatego, iż kiedyś dużo ćwiczyłam, uprawiałam sport i szybciutko powrócił do stanu sprzed. Jeśli chodzi zaś o wagę, to był moment kiedy ważyłam po ciąży mniej jak przed, ale teraz ważę tak jak trzeba. Reasumując: cieszę się ze swojego wyglądu. Nie jestem idealna, swoje małe mankamenty posiadam, jak każdy, ale nie są one spowodowane ciążą. Mało tego: nie chciałabym wyglądać tak jak przed, teraz właśnie bardzo lubię siebie. I nie wmawiam sobie czegoś, potwierdzeniem są częste zaczepki facetów. A to w pracy, a to na ulicy, a to w sklepie:P. Możesz w to wierzyć lub nie, mam to gdzieś!:D🖐️))

Gość mirek duzy :))
mamuski nie sa seksowne, mamuski to mamuski, zwiedle flaki z olejem - takie sa fakty, nie ma o sie burzyc

Gość mirek duzy :))
tak gadacie ze po porodzie tak dobrze wyglaacie to dlaczego ja zadnej nie znam co ma dziecko i nie jest flakiem? bo sobie wmawiacie ze jestescie ladne i wiecie czego chcecie, pieluszka wam to powiedziala?

Gość ja mam koleżanke co ma 29 lat
mi po ciąży zostały rozstępy, nic po za tym się nie zmieniło, a za bardzo nie dbałam o siebie, mam wiele koleżanek co ich ciała są nadal zajebiste,płaski brzuski, zero rozstępów, a mam i takie które gorzej wyglądały a jędrność skóry traci się wraz z wiekiem, jak się nie doba o siebie

Gość resrttgd
jak zwykle temat odbiega od tematu ;) bo jest skierowany do kobiet którym ciaza zniszczyla cialo i jak sobie radza z psychologicznymi tego skutkami komentarze niedojrzalych gimnazjalistów równiez sa zbedne ;)

Gość ja mam koleżanke co ma 29 lat
zresztą wystarczy spojrzeć na plaży ile jest zajebistych mam, zresztą są i też nie fajne, ale to samo można powiedzieć ile jest fajnych młodych dziewczyn a ile fatalnych, kiedyś u lekarza spotkałam młodziutką mamę z dzieckiem może dwutygodniowym, kurczę jaką ona miała zajebistą figurę, szczuplutka, płaski brzuszek i super tyłek, a że wysoka laska była miała super długie zgrabne nogi i pisze to kobieta