Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylistka-goldeneye

dobre rady stylistki jak od Prady.

Polecane posty

Gość Kikaaaahhh
Co byś poradziła drobnej kobiecie 160 cm wzrostu, 54 kg wagi, 26 lat, oraz figura typowej gruszki. W ramionach i klatce piersiowej jak dziewczynka 16 letnia, biodra i brzuch trochę większe. Biodra zaokraglone. W co mam sie ubierać i co będzie modne w sezonie wiosna/lato 2013?

Gość TWOJ kolega Lolek
Przyjmiesz kwiaty ode mnie ? 🌻 🌻

Gość stylistka- goldeneye
Jak na faceta przysatalo, bo ja to zara focha strzelam jak ktos cos mowi nie po mojej mysli. Jestem egoistko optymistko.

Najlepiej kolezanko zrob cos, zeby miec biust, albo przyklej se sztuczny (jest taki), albo go powieksz, albo optycznie powiekszaj, ale nie u optyka tylko zakladaj ciuchi marszczone na wysokosci biustu.

Przyjme, biere wszystkie. A kasiutkie dasz?

Kika c.d. Ramiona poszerzaj bufkami, a co do bioder najlepszy sposob, zeby je zwezyc to chodzenie bokiem, wizualnie bedziesz wygladala na wezsza i do zdjecia stawaj tez bokiem, nikt nie zauwazy zes szeroko dupna. we wiosne i lato kolejny rok krolowac bedzie koronka w pudrowych kolorach i buty w pastelowych kolorach. Kolorowe torebki i kolorowe dodatki, a baza beze, szarosci, granaty.

Kiedys obiecales, ze bedziesz mi dawal pieniadze za milosc, a tera co? Wymigasz sie? Znowu uciekasz jak ja ci daje serce swe? To nie byla milosc, jak przeminelo z wiatrem.

Gość studentka bez gustu
Witam, mój problem jest taki, że nie mam wcięcia w talii, mam chłopięcą sylwetkę, jestem wysoka (175cm), mam szersze ramiona od bioder, więc wszelkie bufki odpadają, bo wyglądam jak jakiś rożek. jakie ma pani propozycje?

Chwilunia studentko. Juz pisze, mam klientke i troche moze potrwac.

Gość Kikaaaahhh
E tam, stylistka z ciebie jak z koziej dupy trąba 🖐️

Proponuje ci spodnie szersze, zeby wyrownac pro porcje z ramionami, wciecie zrob sobie sciskajac sie z calej sily w pasie. Bedziesz wygladala jak boginie hera zona zeusa.

No wiesz co? Jak smiesz tak sie o mnie wypowiadac. Dostajesz bana. Kolbi zrob cos z tym moj chlopaku.