Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gumball

Odpowiem na pytania?

Polecane posty

Gość aaapytanie
a jestes facetem czy kobieta? od tego zalezy moje pytanie

Gość mje pytanie to
co to jest falcarkodziurkarka ?

Gość aaapytanie
moje pytanie: dlaczego facet, ktory mowi, ze mu zalezy, ze sie zauroczyl, potrafi sie odsunac praktycznie z dnia na dzien, widzac, ze dziewczyna sie zaangazowala? (i nie chodzi tylko o sex, nie chodzi tez o zadna inna)

Gość nudzisz się
czy chcesz być pomocny?

aaapytanie może ten facet nie chce mieć nikogo albo się wacha czy chcesz być pomocny? raczej sie nudze

Gość aaapytanie
powiedział, że nie chce mieć nikogo. tylko wczesniej spotykalismy sie 3 miesiace. bylo fajnie, ale caly czas mowil,ze nie chce zwiazku. powiedzial, ze sie zauroczyl, ja jakis czas pozniej, ze sie zakochalam, no i wtedy mnie zostawil, mowiac, ze nie che dziewczyny. czy to serio mozliwe? ze woli byc sam, beze mnie, skoro do tej pory chcial sie spotykac, skoro wszystko ukladalo sie ok?

Gość no więc odpowiedz
czy facet może perfidnie mówić, że kocha i nie chce innej - a za plecami robić co innego?

Gość niezamknięty dach
czy na gumkach z biedry mozna jechac bez stresu?

Regres Czy Natalia Siwiec może dzisiaj liczyć na udany lans na Narodowym? chyba juz nie aaapytanie powiedział, że nie chce mieć nikogo. tylko wczesniej spotykalismy sie 3 miesiace. bylo fajnie, ale caly czas mowil,ze nie chce zwiazku. powiedzial, ze sie zauroczyl, ja jakis czas pozniej, ze sie zakochalam, no i wtedy mnie zostawil, mowiac, ze nie che dziewczyny. czy to serio mozliwe? ze woli byc sam, beze mnie, skoro do tej pory chcial sie spotykac, skoro wszystko ukladalo sie ok? mysle ze ma jakis problem ze soba no więc odpowiedz czy facet może perfidnie mówić, że kocha i nie chce innej - a za plecami robić co innego? jesli perfidnie to raczej nie kocha niezamknięty dach czy na gumkach z biedry mozna jechac bez stresu? spokojnie

Pytanie dlaczego pragniesz odpowiadać na pytania, czy to ma związek z urazem z dzieciństwa, problemami w sferze seksualności a może to kompleks niskiego wzrostu i łysienia plackowatego w okolicach kolan? ;)

Gość Miliana23
czy lubisz pić piwo?

Gość tylko zapytam...
kto to jest stalker?

Gość pytaniepytanie!!!
czy facet zraniony przez dziewczyne (zerwala z nim, w gre wchodzi jakies klamstwo itp, ale ogolnie tez urazona duma z zerwania, smutek, bo ja kochal, a ona zerwala)...czy po roku czasu, nie chcac sie angazowac w zwiazki bo - nie chce znow przezywac rozstan, cierpieć itp - moze to mowic szczerze?

Mellygion Mellygion@tlen.pl'; Pytanie dlaczego pragniesz odpowiadać na pytania, czy to ma związek z urazem z dzieciństwa, problemami w sferze seksualności a może to kompleks niskiego wzrostu i łysienia plackowatego w okolicach kolan? kiedys widzialem takie tematy wiec zalozylem swoj z ciekawosci mysle ze chodzi w tym o chec skupienia na sobie uwagi Miliana23 czy lubisz pić piwo? lubię tylko zapytam... kto to jest stalker? chyba ten co uporczywioe za kims lazi pytaniepytanie!!! czy facet zraniony przez dziewczyne (zerwala z nim, w gre wchodzi jakies klamstwo itp, ale ogolnie tez urazona duma z zerwania, smutek, bo ja kochal, a ona zerwala)...czy po roku czasu, nie chcac sie angazowac w zwiazki bo - nie chce znow przezywac rozstan, cierpieć itp - moze to mowic szczerze? nie to tylko wymowka, jesli znajdzie fajna dziewczyne to bez problemu sie zwiaze z nia Miliana23 kuwa usnął nie usnąłem

Gość pytaniepytanie!!!
"nie to tylko wymowka, jesli znajdzie fajna dziewczyne to bez problemu sie zwiaze z nia" czyli wymowka, by nie byc w zwiazku czy ze nadal kocha ex???

Gość no więc odpowiedz
jak można sprawdzić że facet jest wierny?

pytaniepytanie!!! moze wymówka od jeszcze jakiś innych powodów no więc odpowiedz jak można sprawdzić że facet jest wierny? śledząc go w internecie w komórce i ogólnie albo przeczytać jakieś ksiązki o tym jak rozpoznać czy ktoś kłamie

Gość pytaniepytanie!!!
"pytaniepytanie!!! moze wymówka od jeszcze jakiś innych powodów" jakich?- nie jest gejem

myśle że to zatrudne pytanie za mało wiem może facet po prostu facet chce być singlem

Gość pytaniepytanie!!!
no chyba chce. bo mnie zostawil i powiedzial, ze nie chce byc w zwiazku. tylko po co sie spotykalismy jakis czas? nie chodzilo tylko o dupczenie, a nawet powiedzial, ze sie zakochal. wiec, wtf?

podejrzewam ze dupczenie bylo za dobre i dlatego nie mozesz sie z tym pogodzic ze nie chce sie wiazac

Gość pytaniepytanie!!!
no wlasnie dla niego dupczenie bylo za dobre, a nie jego. tzn dobralismy sie pod tym wzgledem, ale jemu tez ma czego brakowac.

Gość pytaniepytanie!!!
brakować= dupczenia ze mna