Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilou_28

Jak to jest z tym DUPHASTONEM? Ktoś mi wytłumaczy?

Polecane posty

Gość Lilou_28

Witam, dostałam od ginki duphaston na podniesienie progesteronu. Staram się o dziecko. Dziś miałam termin @ , rano zrobiłam test by wiedzieć czy brać dupka dalej czy odstawić. Test jak zwykle negatywny,ale pomijam... chodzi o to czy to normalne że dostałam dziś okres mimo brania duphastonu? Powinien się pojawić chyba dopiero po odstawieniu? Czy to oznacza że poziom progesteronu jest u mnie tak niski że nawet tabletki nie pomogły? Tak wiem, że muszę zbadać poziom ale to dopiero za kilkanaście dni. podpowie ktoś coś?

Gość ja również biorę
duphaston na podniesienie progesteronu, miesiączkę dostaniesz zapewne jakieś 2-3 dni po odstawieniu, a może się okazać, że jednak jestes w ciąży tylko na test było za wcześnie, gdyby miesiączka nie pojawiła się w ciagu następbych 3-4 dni, to zrób betę, powodzenia

Gość ja również biorę
przepraszam, nie doczytałam dokładnie że juz dostałaś

Gość Lilou_28
No właśnie dostałam:) a wszędzie piszą że dopiero po odstawieniu powinnam dostać.. więc jak to jest???

Gość ja również biorę
więc duphaston powinien Ci pomóc, ale może byc również tak, że dostałaś zbyt małą dawkę

Gość mnie po duphastonie
skracał się cykl po każdym miesiacu brania okres przychodził dzień wcześniej :-( jak stosujesz ten lek ? od którego dnai cyklu go bierzesz ?

Gość Lilou_28
Brałam dopiero pierwszy cykl. Zaczełam po owu ( od 13 dnia cyklu- mam baardzo wczesne owu). No i brałam go aż do dzisiaj czyli do dnia planowej @