Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nogami:(

witam proszę o opinie na temat moich nóg-zdjęcie

Polecane posty

wiesz jak by ci każdy mówił przez całe zycie"jezu jakas ty chuda,jesz cos w ogole,anortektyczka z ciebie" to tez bys miala troche zryty beret pod tym wzgledem. przepraszam za jakosc zdjecia nooo

Gość mniiuu
pokaż całe nogi bo z tej obciętej fotki jakoś chudości nie widać. Łydki masz normalne, nie wiem jak u góry ale chude to nie są.

moment juz wrzucam

Gość ghrrrrrrrrrrr
do tej pory słucham jaka to ja chuda jestem, koleżanka za każdym razem gdy się spotykamy mówi mi -schudłaś, w końcu jej powiedziałam, że gdybym tak chudła jak mówi, to by mnie już wcale nie było, siostra ostentacyjnie krzywi się na mój widok i mówi, że mój mąż jest chyba pedofilem (ale ona dla odmiany jest gruba) jestem cała chuda, wolałabym być grubsza, ale nie mam z tego powodu wielkich kompleksów, jestem strasznym łasuchem i bez przeszkód mogę się objadać słodyczami- to jest dość duży plus chudości :-) nie możesz się tak bardzo przejmować, nie warto, ludzie i tak będą gadać, może z troski, może przez zazdrość, chudzi są zdrowsi i nie mam czasu teraz wklejać zdjęć

Gość zimna jak lod11111111111111111
a ile wazysz i jaki wzrost? jaki masz obwod uda?

a wrzucić zdjęcie cipki? :)

hej,to zdjecie moich nog bez żadnego mazania waże 48kg i mam 165, 43cm-chyba-obwód uda http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1cd22f5cc 2b31e2a.html ale i tak moje nogi na tym zdjeciu duuuzo grubsze wyszly.w porownaniu z pierwszym zdj

up up