Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załopoana1234

Dieta dieta ?

Polecane posty

Gość załopoana1234

czy schudnę na dzecie opartej na : główni warzywa i owoce jednak by dostarczyć organizmowi odpowiednich innych rzeczy to wzbogacić w np sezam i siemię lniane, od czasu do czasu ryż i kasza, jakieś orzechy, oliwa (do sałatek trochę). liczę na wasze rady

Gość Boguś Linda in orange
No tak kurrwa, szczególnie na cukrach z owoców schudniesz, kobiety to są pojeebane jednak :D

Gość jufvrouw kat
musisz dodac produkty pelnoziarniste bo to u podstawy piramidy zywieniowej i kubeczek jogurtu naturalnego

Gość załopoana1234
nie wiem co chcesz zaprezentować swoją postawą .. zależy o ilość spożywanych owoców oraz jakie się je jest nawet dieta .Dokladnie jest to dieta owocowo-warzywna dr.Ewy Dabrowskiej . więc zanim się wypowiesz się zastanów

Gość jufvrouw kat
cukry z owocow nic ci nie zrobia, tak samo jak ktos mowi ze jak bedzie sie jadlo za duzo owocow to sie bedzie mialo witaminoze, a to glupota, cala nadwyzke organizm z siebie wydala, tylko po tabletkach mozna dostac witaminozy, unikalabym tluszczow zwierzecych ale tu ich nie ma wypisanych

Gość Boguś Linda in orange
Skoro chcesz spalić łuszcz macioro musisz nauczyć organizm aby pobierał energię z tłuszczy, tak więc jedynie skuteczna będzie dieta Low Carb polegająca na szamaniu tłuszczy oraz białek🖐️ Oczywiście o ujemnym bilansie kalorycznym pewnie też nie słyszałaś :P🖐️ Po prostu mam bekę z macior, które katują się dietami i chudną 5 kg przez rok a ja w tym miesiącu spaliłem 4 kg fatu po cyklu masowym :D

Gość załopoana1234
ciesze się i gratuluję . ale o nie powód dla którego możesz ubliżać innym ..