Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Poczatki STARAN , poczatki CIAZY.

Polecane posty

Ciąże masz tak prawdopodobną jak i możesz jej nie mieć 50-50. Niektóre kobiety zachodzą zaraz po odstawieniu, mnie po odstawieniu zajście zajęło prawie rok.Może ma na to wpływ też ilość lat stosowania ja brałam 9 i stad totalne rozchwianie organizmu. Jednak w twoim przypadku raczej masz problem z hormonami a nie ciążą bo nie byłas konsekwentna w stosowaniu antykoncepcji, to nie są cukierki tylko tabletki z dawką sztucznych hormonów a nie sokiem owocowym! zwłaszcza cyprodiol! tak naprawde nie powinno się go stosować jako antykoncepcji jako takiej tylko wspomagającą w leczeniu trądziku itp. "poniewaz zdarzalo mi sie w 3 tygodniu nie wziasc kilku tabletek, ale nie w tym rzecz"-własnie w TYM rzecz, takie tabletki jak te to nie cukierki z sokiem owocowym a tabletki z dawką sztucznych hormonów i trzeba być konsekwentnym w ich stosowaniu!wytłumacze ci to obrazowo:jest sobie człowiek w śpiączce i zaczynają go ze spiączki wybudząc ,gdy zaczyna dochodzić do siebie usypiają go ot tak bo im się zapomniało zeby go nie wybudzać a potem znowu go wybudzają-ten człowiek doprowadzony zostaje do niewydolność serca a ty jajników!kolejne zabawne"W czasie tego okresu bez hormonow zazylam w miedzy czasie 1 tabletke , bo myslalam , że moze jednak bede kontynuowac antykoncepcje "

cd... "W czasie tego okresu bez hormonow zazylam w miedzy czasie 1 tabletke , bo myslalam , że moze jednak bede kontynuowac antykoncepcje "

cholera nie wkleja się ! "W czasie tego okresu bez hormonow zazylam w miedzy czasie 1 tabletke , bo myslalam , że moze jednak bede kontynuowac antykoncepcje "- przykład autorko,że TY NIE MYŚLISZ, czy wogole wiesz jak się stosuje takie tabletki? może wróć do ulotki! Idz do lekarza może Cie nie wyrzuci z gabinetu jak mu powiesz co narobiłaś, w najlepszym wypadku cie po prostu zjebie!Jeśli okazałoby się ze jestes w ciązy to byłaby to KATASTROFA

Gość podnieść to ty sobie
możesz edukacje bo chyba nawet czytać nie potrafisz- zwłaszcza ulotek !