Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damski czerwony porfel

jakiej firmy kupic portfel skorzany damski?

Polecane posty

szukam ladnego, czerwonego, koniecznie skorzanego portfela na allegro jest tego sporo ale nie chce kupic chinszczyzny znacie jakies firmy? najlepiej zeby to byl polski producent

wybacz ale nie rozumiem waszego kafeteryjnego slangu

Gość ną tą wypierdolą na wizażą
:classic_cool: 🖐️

ani to smieszne ani inteligentne... takie jakies mialkie i bez polotu... a moze to gimgowna uzywaja teraz takiego slangu, ze niby to takie cool?

Gość ouuut55
Jeśli chodzi o sklepy z porządną skórą to ja bym proponowała Shopperkę - www.shopperka.pl . Znajoma mi ich nagrała i teraz to kupuję głównie tutaj, a teraz przez te święta i prezenty to pewnie zrobię tu większe zamówienie :-) Zwłaszcza te ich portfele damskie skórzane mi się podobają. Praktycznie zaprojektowane, z duża ilością podziałek. Torebki do ręki i aktówki męskie też z ciekawym designem. Warto przejrzeć, może akurat coś Ci podpasuje.

Gość renatka333
Rzeczy z solidnej skóry robi firma TMC. Wiem, że mają swój sklep w Zakopanem, ale też sprzedają online - www.torebki-skorzane.pl . Ja właśnie przez stronę zamawiałem i poszło szybko, wybór jest duży.

Gość gość
Myślę, że robi różnicę i ma w sobie to coś - https://www.merg.pl/product-pol-69373-NOBO-Portfel-ze-skory-damski-w-motylki-na-bigiel-multi-zolty-ANNIKA.html Same oceńcie, czy to wasze klimaty. Ale wydaje mi się, że to dosyć uniwersalny pomysł, porządny portfel. I jestem przekonana, że takie zakupy najlepiej robić raz na kilka lat, a nie corocznie ;-)