Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkówka

Inwazja biedronek

Polecane posty

Gość kropkówka

Ratunku mam na oknie z 40 biedronek jak sie ich pozbyć wywalałam za okno ale jest ich coraz więcej.

Gość kropkówka
no bardzo smieszne :)

Gość kropkówka
no właśnie juz powłaziły. Jak je wykurzę wszystkie to sie juz nie pojawią bo ja je wywalam i wywalam od kilku dni i nic

Gość dsijdjccdssd
u mnie to samo... kupiłam jakiś preparat, spryskałam i teraz już pojedyncze sztuki sie pojawiają, ale koszmarne to było

Gość kropkówka
A to jakiś specjalny preparat na biedrony czy taki na insekty ?

Gość dsijdjccdssd
poczejak zobaczę...chyba zwykły, ale sprawdze

Gość opopapopa
wlasnie od aru dni sie zastanawiam, gdzie nie spojrze to biedronki, ost mi na laptopa z sufitu spadla, na polu, na praniu,wszedzie biedronki nigdy tak nie bylo

Gość dsijdjccdssd
zwykły insekt killer w czarno-zóltym opakowaniu

Gość kropkówka
może to pomoże

Gość kropkówka
To że wybudowali biedronkę w mojej miejscowości to super, ale żeby tylu przedstawicieli handlowych do domu wysyłać to już przesada ;)

Gość dowiedziono naukowo
podobno to te chińskie, one wyparły nasze rodzime obejrzyjcie dokładnie, nasze są czerwone i mają takie regularne plamki te chińskie są pomarańczowawe i bardzo dużo plamek

Gość kropkówka
Czy ja wiem są różne pomarańczowe i dużo kropek, ale tez czerwone i 2 kropki.

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
do usa i de trasport narzekaja ze bieda a zadna nie pracuje tylko na zapomodze brakuje do roboty fuchy robic a one jak ich ojciec len i leser narobił a zarobic na bachory mu sie nie cche matka młoda jurna była tu w wkacje do roboty moja sasiadka jak miała długi i 4 dzieci dorosłych wyjechała do włoszech i pracuje a ta nie moze? zdowe to grubasy takie a na czyjej łasce.. te biedrony tez zdrowe młody a do pola jabłka winogrona zbierac..to studenci dzienni 2 mies wakacji na taka prace przeznacyzli a te na zaocznych i bezroboiciu łaska tylko dupe wozic i mieszkac jako pazosyt? bez visy w polsce? Jak alfosn głupi niech je trzyma ale u siebie w usa..johnny depp tam mieszka i tam ma zabierac patoglogie rodiznna..i dziwki

Gość justysiunia
też tak miałam jakieś 2 tygodnie temu, było ich mnóstwo fuj ;/ mieszkam w domku, pod lasem

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
to zabieraj do tego domu pod lasem w de swoje pasozyty i siebie. dzastina depp razem z deppem jak sie tak rozstac z patologia nie umie do roboty a nie na łasce zyc i biadolic jak ciezko oj sroj