Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój syn ma głupią babe

Mój syn znalazł se byle jaką kobiete!!!

Polecane posty

Gość mój syn ma głupią babe

Dziewczyna ma 25 lat i 7letnie dziecko. Oprócz tego dziewucha skończyła najpierw zawodówke a później szkołe średnią uzupełniającą. Teraz studiuje jakąś ekonomie ma licencjat i robi magistra. Ale co to mnie wogóle obchodzi? Jest praktycznie na utrzymaniu mojego syna Jak przyjdzie do domu obiadu mu nie ugotuje Po prostu po swojej nędznej pracy fryzjerki idzie spać. Jeszcze pochodzi z takiej byle jakiej rodziny Gdzie ojciec jest stolarzem i ma własny zakład stolarski czyli wykształcenie napewno nei ma. Matka jest właścicielką jakiegoś bufetu gastronomicznego a jej brat skończył zawodówke samochodową. Jeszcze w dodatku ta dziewucha chciała moją córke studentke prawa umówić na randke z tym braciszkiem, oczywiście zabroniłam córce. To nie jest partia dla niej. Raz mi się zdarzyło że powiedziałam do syna że wziął taki używany towar. Przygarnął ją z dzieckiem, a wczoraj powiedziałam jej że długo to jej związek nie potrwa, mój syn jak to mężczyzna pobzyka, pobzyka a potem cudzy bachor napewno zacznie mu przeszkadzać. Zresztą jacy ci jej rodzice nieodpowiedzialni ludzie, nie dali córce wykształcenia. U mnie już było tak że córka w wieku 19 lat była w ciąży i w tym czasie wybierała się na studia. Kazałam jej usunąć dziecko i tylko ja i ona o tym wiemy, nikt więcej. Zadbałam o jej

Gość ulkiulki
Bardzo marniutka prowokacja

Gość Fymnbyt
Jak se znalazł, to ok. Gorzej, gdyby znalazł sobie.. :P

Gość nght
chujowe prowo wypierdalaj

Gość i tak źle, i tak niedobrze:-)
mój syn ma okropna żonę- jak wraca po pracy pracy to ani obiadu nie ugotowane, ani nie posprząta. Moja córka ma tez okropnego męża - facet ma ciagłe pretensje że nie ugotowane i nie posprzatane a przeciez ona też pracuje.

Gość Ulkiulki
W sumie żałosne ale ten spreparowany temat prowo może tylko dowodzić głupoty matki jak już. A ta głupota granic nie zna. Więc naucz się fruwać bo twój poziom głupoty ma już skrzydła.

Gość Kochanka Franka
Jeeeeeezu! Jaka ten syn ma durna i na dodatek prostaczke matkę.Dziw ze go patologia nie zagarnela

Gość dsvsdvsd
No, rzeczywiście... "Byle jaką..." A może spojrzysz z drugiej strony? Może ona chciała mieć normalne życie, normalną rodzinę, jest wartościowa, tylko jakiś gnojek zostawił ją z dzieckiem. Już wystarczająco dużo przeszła, żeby jeszcze taka prostaczka nazywała ją "byle jaką". Byle jaka to jesteś ty sama, kompletnie nie zasługujesz na szacunek.

Gość trallalala
jaka głupia matka taki głupi syn a nie głupia baba!!!! weź się dobrze wybzykaj bo pierdolisz bzdury jak mało który

Gość Temat wygląda na prowo
ale jeśli to prawda to z tego co napisałaś wynika,że twój syn ma farta,trafił na wartościową kobietę, skąd w niej tyle samozaparcia? szok!