Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heggggga

Był ktoś w USA ? Mam pytanie o wize i telefon

Polecane posty

Gość heggggga

1. Gdzie mozna kupic karte sim amerykanską? Sprzedają je tam w kioskach z gazetami jak u nas? Jak doładowac? 2. Czy mam sie bać rozmowy o wize? Jak mam sie ubrać? Na bogato? Zeby nie mysleli ze chce uciec? :D ktos z was nie dostał wizy?

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
nigdy nie interesował mnie tne krajnie mam tego problemu

Gość co tototo nie
Kup sobie na miejscu lepiej karte na stacjonarny i z niego dzwon do pl, cos jak karty telegrosik u nas. Są w walmarcie za 10dol mozna baaaardzo duzo rozmawiac. Z komorki sie nie oplaca ale jak chcesz to karty sim są w kazdym supermarkecie od 5dol , albo w salonach operatorow ale tam sprzedają razem z telefonem,najtanszy od 20dol.

Gość prowdaaaaaaaaaaaaaaa
w Polsce trzewba vizy wprowadzic bo patologia najgorsza zjedza sie i nikt nie widzi tego mieszka tu bez pracy bez szkoół i smrodzi..porzadnym ludziom ktorzy tu od X lat mieszkaja to chamstwo! do de usa pakowac sie

Gość Gsudod
Na rozmowę do ambasady idź normalnie, na luzie. Urzędnik zapyta czym znajdujesz sie w polsce i czemu chcesz jechać do stanów. Trwa to kilka minut i odbywa sie przez okienko, jak na poczcie. Większość czasu zajmują jakies administracyjne pierdoly typu skanowanie palca. Moja rozmowa wyglądała tak: - pracuje pani? - tak, w branży usług finansowych. - fajna praca? - fajna. - a do usa po co? Zakupy? - zwiedzanie, ale zakupy pewnie tez. - ok, dziękuję. A no i wszystko po angielsku. Znam kilka osób ktore nie dostały wizy, a raczej promesy, bo wizę tak na prawde dostajesz w stanach dopiero po rozmowie z kolejnym urzędnikiem (podobno zdarza sie że ten urzędnik nie daje wizy i tego samego dnia co sie przyleciała do usa, od razu sie wraca do polski - vide bohdan smolen). Osoby ktore nie dostały wizy to głównie osoby bez stałej pracy w polsce i rodzice mojej znajomej która jest w usa nielegalnie. Ale np moja mama która jest na rencie dostała bez problemu wizę.

Gość nigdy usa
nawet jak dostaniesz wizę to nie ciesz sie za bardzo bo to nie daje pewności, że wpuszczą cie na teren USA