Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgia gadoooo

Dziewczyny czy duza jest u was roznica bez makijazu a z????

Polecane posty

Gość georgia gadoooo

Mam maly problem niedlugo moj ukochany zobaczy mnie 1 raz w wersji po spaniu.....hehe niby nie ma tagedii ale mimo wszystko mam maly stresik:)jak jest u was?? A pytam bo zawsze narzekal ze jego ex miala ogromna roznice

Gość majkako9a
W domu najczęściej mam podkład, tusz i lekko podkreślone brwi. Mój facet czasem nie zauważa czy jetem w domu umalowana czy nie. Chyba, że jestem po ataku wyprysków i bez podkładu widać czerwone ślady. Na wyjście maluję się dość mocno, bo lubię makijaż i mój facet też uważa że ogólnie kobiety lepiej wyglądają umalowane.

Gość majkako9a
A mój kumpel mawia "nie ma nic lepszego niż kobieta bez makijażu w mojej koszuli" ;) Więc autorko nie przejmuj się bo jeśli mu się podobasz w makijażu to będziesz i bez ;)

U mnie nie ma wielkiej różnicy. Zwykle jestem delikatnie pomalowana, naturalnie. Trochę podkładu, pudru i mascara, czasami eyeliner. Mój chłopak uważa że nie widać, żebym się malowała. Jak idę na jakąś impreze to wtedy bardziej się pomaluje, ale bez przesady :P

Gość laklaklaal23
migotka tylek jak szczotka Nie malują ust bo wielu kobitom nie jest do twarzy lub nie potrafią dobrze dobrać pomadki.

Gość ONniestetyNIE
u mnie roznica jest znaczna. bo mam blade uste, i jasne rzesy. wiec twarz traci wyraz bez wyrazistych oczu. choc ogolnie oczy mam ladne, duze.

Gość u mnie nie ma
wielkiej różnicy, bo nie stosuję teatralnego makijażu, więc bez też jest jako tako :)

Gość mi się wydaje, że jest różnica
ale otoczenie tego nie widzi, bo maluję się bardzo naturalnie właściwie 2-3 kosmetyki (fluid, tusz, puder)

Ja wcale sie nie maluje od dobrych hmmm około 2ch lat:) ostatnio zrobiłam makijaz, szkoda mi cery:) będe mało skromna ale wiele osób mi mówi że makijaz jest mi zbędny np podkład iz mam tak ładna cere że szkoda ja niszczyc:) na poczatku było cięzko się przestawic ale teraz jak tak długo nie nakładam bez sensu makijazu dziwnie czuje sie "w nim" niż bez niego:). Kiedys z domu bez makijazu nie wychodziłam :P

u mnie jest różnica i to duża - cienie przy kącikach ust i wokół oczu są straszne, dodają mi dobre 10 lat.