Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TABLETKI ODCHUDZAJACE CZY POMA

TABLETKI ODCHUDZAJACE

Polecane posty

Gość TABLETKI ODCHUDZAJACE CZY POMA

CZY TABLETKI NA ODCHUDZANIE FAKTYCZNIE POMAGAJA? I JAKIE SA DOBRE JAKIES RADY NA SZYBKIE SCHUDNIECIE MIN 7 KG?

Gość Minia

Ja zdecydowałam się na tabletki Slimunox jest dużo pozytywnych opinii na ich temat liczę na to że wspomogą moje odchudzanie.Wiem że ważna jest zmiana nawyków żywieniowych i zwiększenie aktywności fizycznej,ale jeżeli mogą mi pomóc to dlaczego nie.

Gość Marto1

Sprawdź oryginalne Green Barley Plus: nplink.net/Jhfxq1v4

Gość Luiza

Stosowałam Slimunox i to właśnie dzięki niemu udało mi się schudnąc.Ważne są również ćwiczenia.Bo co z tego że schudniemy skora nasza sylwetka nie będzie ładna.Polecam ćwiczenia aerobowe

Gość Kama

Co zrobić żeby schudnąć po prostu wziąć się za siebie.Dieta i dobry suplement taki jak Slimunox. Gwarantuje że nie zawiedziecie się na nim.A co do innych suplementów no cóż nie zawsze prawdą jest to co piszą o nich ich producenci często mijają się z prawd

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. 
Serdecznie mogę polecić :) Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, 
dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal

Jeżeli chcesz spróbować to zapraszam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Zapraszam także na mojego bloga : latweodchudzanie2019.wordpress.com/

Gdzie znajdziecie najlepsze promocje i rabaty na plany treningowe i suplementy!

Hej. Może i ja dołączę, od stycznia próbuje się wziąść za siebie. Wychodzi trochę mniej czasem trochę więcej. Zasadniczo to jestem leń i nie chce mi się ćwiczyć, kupiłam nawet matę hantelki i buty do biegania. Ale jakoś weny brak. Wspomagam się tabletkami i od końca lutego 3 kilo. Przynajmniej nie żre tyle co wcześniej. Są naprawdę rewelacyjne.

Gość Paulina

U mnie każda dieta kończyła sie porażka.Stosowałam tez pewien suplement i też nic.Foreverslim miał być moim ostatnim podejściem do tabletek.Sam nie wierzyłam że waga po miesiącu stosowania pokazała 5 kg mniej.No ale w końcu po wielu nieudanych próbach odchudzania w końcu schudłam i to bez efektu jo-jo.

Gość ernesa

dzieje się tak ponieważ są i tabletki podróby i skuteczne. Ja też nie wierzyłam bo raz się zraziłam. Później bliska osoba poleciła mi tabletki figurena. Zaczęłam wtedy poważnie chudnąć. Wcześniej nie potrafiłam osiągnąć takiego efektu. Pozbyłam się nadwagi i zmieniłam zdanie o tych suplementach.

Gość MartaSd

Skuteczne top 3 na szczuplecialo.pl

Gość Sofia

Ja mogę polecić Wam fajny naturalny wspomagacz odchudzania- Slimberry

Schudłam z nim już prawie 5kg, a zaczęłam dopiero drugi miesiąc kuracji :) 
Tu macie link do sklepu jakbyście też chciały spróbować https://slimberrysklep.pl/ 

Gość Magda

Ja do dzisiaj się zastanawiam jak to jest możliwe że odchudzanie wspomagane Slimunox jest o wiele bardziej efektywne niż na samej diecie. Dzięki tym tabletką wszytko szło znacznie szybciej.Efekt końcowy był taki że dałam rade schudnąc 13 kg i nie było to jakoś strasznie męczące

Gość Natka
Dnia 13.03.2019 o 11:54, Gość Sofia napisał:

Ja mogę polecić Wam fajny naturalny wspomagacz odchudzania- Slimberry

Schudłam z nim już prawie 5kg, a zaczęłam dopiero drugi miesiąc kuracji 🙂
Tu macie link do sklepu jakbyście też chciały spróbować https://slimberrysklep.pl/ 

Jakieś dwa tygodnie temu zakończyłam dwumiesięczną kurację ze slimberry właśnie z tego sklepu i polecam wszystkim! Schudłam ponad 10 kilogramów. Trochę bałam sie zakończenia stosowania bo słyszałam, że najczęściej takie kuracje kończą się powrotem wszystkich zgubionych kilogramów albo nawet ich nadwyżką. Ja jednak mogę cieszyć się osiągniętą wagą, bo żaden efekt jojo mnie nie dopadł 😄