Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia z wielkopolski

Dziewczyny, pomozcie.. Dobor tabletek anty. Jakie wy bierzecie? Polecacie?

Polecane posty

Gość Asia z wielkopolski

ja biorę Microgynon21 ale mam zamiar przestawic sie na inne, bo te zle na mnie plywaja, przede wszystkim humorki ,hustawki nastrojow, depresje.. jakie wy uzywacie tabletki? czy dobrze wplywaja? chodzi mi bardziej o wage i cere

Też brałam Microgynon21, ale po nim wymiotowałam i miałam mdlości. Teraz biorę Midianę i jest super. Tylko Microgynon kupowałam za 7 zł, a Midiane za 37 ;/ Ale wolę to niż złe samopoczucie i wymiotowanie dla zasady.

Aha, mialam też Asubtele (niby to samo co Midiana, ale tańsza), ale wyskakiwały mi jakies krostki na twarzy po niej, więc zrezygnowalam. Po Midianie nie mam z niczym problemów; ani humorków, ani zniszczonej cery, ani nie przybieram na wadze. Ale niekoniecznie Tobie przypasuja te same tabletki...

Gość byla gimnazjalistka
jak chcesz brac cos taniego i dobrego to polecam diane 35 , jsli natomiast chcesz brac cos naprawde fajnego polecam yasminelle-tylko ze to z kolei jest drogie-op ok 50zł

Dla jednych coś jest dobre, dla innych nie - w szczególności dotyczy to tabletek antykoncepcyjnych, dlatego najlepiej będzie, jak poradzisz się swojego ginekologa - powiesz, jaki masz problem z obecnymi tabletkami i poprosisz o jakieś inne. Nie wiem jak jest ze składem hormonalnym w Twoich tabletkach, ale niektóre mają więcej ,niektóre mniej hormonów. Na mnie źle działały takie o małej ilości hormonów, np. Harmonet.

Gość Asia z wielkopolski
Mysle ze Yasminnelle bedzie dla mnie najlepsze. Ogolnie ocena tych tabletek jest w miare dobra, nie to co np Microgynon, przy ktorym mialam straszne depresje i nawet nie zdawalam sobie sprawy ze to przez wlasnie te tabletki.