Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama idealnego dziecka

Mam idealne dziecko

Polecane posty

Gość no i bardzo dobrze cie
A to Polska wlasnie! Moze kobieta ma idealne dziecko, a przynajmniej wierzy w to, ze ma. Fajnie, ze sie z tego cieszy - choc pewnie to prowo, bo na kafe kazdy boi sie czyms cieszyc, czy chwalić. Trzeba tylko mowic o samobojstwie, nie miec pracy, byc beznadziejnym - wtedy - ok, kazdy , jako ten dobry, pociesza. Ja tez uwazam,ze mam idealne dzieci, juz duze i nadal idealne . Hehe - i co mi zrobicie? Ukamienujecie?

Gość autorka ma racje
wydaje mi sie ze kazda matka uwaza ze ma idealne dziecko jak to matka () i nic w tym zlego nie jest

Gość Mama idealnego dziecka
moje idealne dziecko juz spi, ja tez juz po kapieli, wiec moge teraz popisac :) Miesięczniak - a czy mialas wsparcie w rodzicach, czy czulas ich milosc i bliskosc, czy wierzyli w Ciebie zawsze? Moze tego zabraklo i stad ta osabiona psychika? no pewnie że tak - zgadzam sie, ze nie powinien tak wczesnie chodzic, ale z natura nie wygrasz.. mam Go wiazac? :P no i bardzo dobrze cie - oto przyklad zdrowego podejscia do wychowania, brawo! Potwór z bagien - mysle, ze jest wrecz odwrotnie... autorka ma racje - dziekuje, no wlasnie moj syn jest tak genialny :) Jest tez duzy, w wieku 6 tyg wazyl 6 kg, w wieku 6 mies - 9 kg, jak skonczyl 8 mies - 11 kg, w wieku 11 mies wazy prawie 13 kg. no i bardzo dobrze cie - to nie prowokacja, tylko (wlasnie tak, jak piszesz) chcialam powiedziec jakie moje dziecko jest cudowne i wierze, ze Twoje dzieci tez sa idealne, bo przeciez nie tylko moj taki jest :D Chcialam jeszcze podkreslic, ze na to zeby byl idealny, ja tez pracuje, tzn wychowuje Go idealnie (nikt o tym nie napomknal...) :P

Gość ffadsfdsfs:D
A mój potrafi wszysstko narysować ma 2,5 roczku, duuużo rozumie, gaworzył w wieku 2 miesięcy, szybko raczkował, wstał któregoś dnia i zacząłl chodzić- nie trzymał się ncizego- po prostu nagle. A teraz fruwa i "robi" podyplomówkę ;)

Gość bojs bojs bojs
czym sie chwalisz ze kiedys ci nasra na leb? to sie wszystko zmieni nawet jesli piszesz prawde w co niewierze

Gość bojs bojs bojs
a moj ma 3 miesiace i ma zeby juz i powiedzial pipa hahahahaaaaaaaaaaaaaaa

Gość tylko, że nic z tego co napisa
łas nie świadczy o jego wyjątkowości:O

Gość mnbvcxzzxcvbnmm
a moja coreczka za 2 tygodnie konczy roczek a juz od ponad miesiaca posluguje sie sztuccami. czasami pozwalam jej chodzic w moich szpilkach bo sprawia jej to radosc, nie wspomne o tym ze ma juz swoj profil na fejsie ktory oczywiscie sama obsluguje. i co wy na to? :P

Gość fgahbascd
Autorko, fajnie, że masz idealne dziecko, oby zawsze takie było. Co do wagi, to jest duuużo powyżej 97 centyla, więc takie idealne nie jest bo grube, może źle karmisz?

Gość fgahbascd
Oczami wyobraźni widzę zapatrzoną w swojego synusia mamusię i jestem trochę przerażona, ciekawe co będzie dalej, oby twój synu jak dostanie w pysk nie leciał do mamusi na skargę tylko potrafił się obronić. Ale moja wyobraźnia pokazuję mi właśnie taką niepełnosprytną cipkę

Gość No wiesz,.
Moja córka zaczeła samodzielnie chodzic w 15 czy 16 miesiącu życia ale mówić zaczeła w szóstym-moim zdaniem nieświadomie trochę ale mama tata mówiła więc jej to zaliczam choć zdarzalo się jej powiedzieć też inne słowa ale nie zaliczam bo to takie nieświadome trochę w tym wieku-a jednak. Od zawsze miała orentację w terenie i genialną pamięć. Ale ja sie nie podniecam bo każdy powinien mieć jakies mocne strony. Jako dziecko niespełna roczne robiła wiele rzeczy które jej rówieśnicy zaczęli później lub nie robili jeszcze wiele lat-ale to kwestia osobowości. Nie urodził się jeszcze człowiek genialny-można być w czymś dobrym ale nie we wszystkim!

Gość ???????????
hehehe dobry temat mój ma 2,5 lata...zna większosć połozenia państw europy ,zna wszystkie literki...ale jest kochany jak spi i jesć nie woła,,,bo tak robi wielką rozpierduch e .... ale pozatym ok