Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przejęta

Może ktos pomóc znaleźć nazwę zaburzenia?

Polecane posty

Gość Przejęta

szukam nazwy choroby,a raczej zaburzeń wydaje mi się ,że są to zaburzenia psychiczne. To może ja opisze. Jest młody chłopak,który "zakochał' się w dziewczynie,nie dociera do niego,że ona go nie chce,wiem,że wczesniej miał taki problem z inną osobą. Potrzebuje akceptacji klasy. Robi wszystko co powiedzą mu koledzy,popisuje się przed klasą. Wiem też,że nazwa zaczyna się najprawdopodobniej na "A". Podobno swietnie potrafi zaplanować wycieczki,dokładnie opisać trasę. Podchodzi do wszystkiego bardzo emocjonalnie. Pomoże ktos?

Gość kolejna durna prowokacja
młodzi faceci tak mają, mija im po pierwszym zawodzie miłosnym, potem zamieniają się w macho i wykorzystują kobiety

asperger polega na tym że ma się tiki i się klnie w sposób niekontrolowany

Gość p;oluyjhgtrf
asperger? raczej zespol touretta czy jak to sie tam pisze ty wyzej4 a z. aspergera to lekki rodzaj autyzmu

racja

Gość kurdekurdeqrr
Ludzie przecież nie wszystko jest chorobą psychiczną. Wrzućcie na luz z tym wynajdywaniem zaburzeń bo jeszcze wyjdzie na to, że i wy coś macie. Trochę zdrowego rozsądku i życzliwości dla drugiego człowieka, to naprawdę popłaca.

ojej dziewczyna szuka nazwy zaburzenia to jej ją podałam. Co z tym zrobi to jej sprawa, odpowiedziałam tylko na zadane pytanie. To co opisała akurat pasuje do aspergera.

Gość qsxcde]
Aspergerowcy się raczej nie zakochują

Gość Przejęta
Dzięki Werdka. Chłopak leczy się u psychologa już więc raczej nie wynajduje mu chorób.Chłopak nie jest akceptowany w klasie i jest wykorzystywany. Chciałabym mu pomóc,bo skoro mogę cos zrobić,to dlaczego mam siedzieć i patrzeć,ale do tego muszę dowiedzieć się czegos więcej,żeby nie zaszkodzić. Słyszałam tę nazwę tylko raz i nie mogłam zapisać, co do aspagera nie jestem pewna i spróbuje się upewnić. Chociaż wydaje mi się,że to jeszcze inaczej brzmiało.

Gość Przejęta
A i wiem,że trzeba mu jasno postawić granice. I trzeba podczas rozmowy mówić prostym językiem.Nie łapie dowcipów.

Gość mietek51
niedlugo kaza mu kleknac do miecza a on to zrobi , ciapa a nie chlop