Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

hej Piekna....kot pyta....

Polecane posty

kiedy mu umyjesz plecy?;):classic_cool:

Gość Jacuszekkkek
od kiedy to koty lubia sie myc?

Gość Pięknaaaa
a wyszorowałeś tę wannę?

Gość kot ma kotke do prac
w domu mleczko mu podaje i inne frykasy

Gość Piękna Paniusia
sam sobie myj egoisto co do tego o czym pisałes o tym warzywniaku.. to nie było tak ja napisałam ci co gdzie ty przyjechałes ale ja siedziałam na ławce, a ty pod skelpem poza autem..Mysle sobie co za palant. Ja jestem tutaj nie pod skelpem. I tak sterczałes..I sobie poszłam do domi Potem byłam w tym warzywniaku spotkałam sasida palacza normalne ze jak stał przede mna i zgadał to z nim rozmawiałam. A ty stałes kilka osob dalej, zerkałam po co tu jestes skoto wtedy przyjechałes o umowionejgodzinie i nie podszedles..masz cos z głową. Jak wychodziałam z sasaidem to normalny facet powiediząłby czesc moge prosic na chwile? Ty po takim wybryku be zkultury chaiłes abym to ja jeszcze do ciebie zgadywała w warzywniaku? A pzeprosiny to gdzie? I jeszcze sie obraziłes ze ciebie olewam..bo rozmawiam z saisadem a ty z tyłu..egoista jak nic. skupiony na sobie i swoim czubku nosa. Zdziecinniały na dodatek. I potem byłes z ta blondyna..wiesz wtedy o tym nie wiedziałam teraz mi mowisz co zrobiłes kawał czasu temu..I bardzo głupie i dzicinne to było jak sam teraz widzisz. Mieszasz fakty krecisz widzisz tylko własny nos. teraz tez stalking mobing lorneta łamanie mojej pruwtanosci...i jeszcze jak masz zamiar isc do mnie zadzownic to siory mowia nie czekaj az wyjdzie po co..no ale do rodizny to ty umiesz jechac kawał i prosic aby wrocila do twego domu.jakiego? ty masz dom w usa depp i francji. Nie tutaj. Ponadto po co komu facet, który ma pepowine sior? Iny jak ma chex dzowni, idzie, nie pyta siór itp. Ponadto chciałam ci udownic stalking I za to odsiedzisz jak dalej tu bedziesz. Normlay czlowiek zachowuje sie normalnie jest tu sam 1 mieszkanie hotel, a nie horda hołoty patologia rodiznna siedzaca tu bo ty płacisz za mieszkania i łamanie mojej prywtanosci. facet jest po to aby kobieta poczuła..jak bardzo ją kocham, jak moze mi ufac, jaki jestem naj faktycznie moim ukochanym nie dorastasz do piet. stary, a zdziecinniały. 2010 blondyna rok spokoju cos nie tka i w 2012 bloindyna..rok spokoju i w 2014 znowu z nia wyskoczysz? albo z kuzynka.. I skad te zale ze nie wychodze jak ty jestes a coumowiles sie? napisałes sms bad zo 17 czekam pa? mam praow sobie co chce ogladac bo nie jestesmy umowieni. A jak wychodze o 17 a ty z psem bez kaganca i kuzynkami ktorych nie lubie bo łamały moja prywtanosc to gdzie tu logika? Jkabys chciał był sam, dobijał sie do drzwi błagał o wybaczenie, bo zachowujesz sie jak dzieciak. Moze to przez te dziecinne role nie wiem. Ale ja przywykłam do innego typu zachownaia facetów dorosłego. spadaj facet. I daj mi spokoj. Nie jestem na moim poziomie intelektulanym. Ani uczuciowym, mamy inna wrażliwosc. Po co mi cpun alkoholik i babiarz? I kłamca?

Gość Piękna Paniusia
za stalking depp johny siedzi sie 3 lata albo wiecej mobing autami ktory stosujesz z patologia rodiznna jest karalny. mieszkasz w usa, francji a znecanie sie nad kims psychiczne jest rowniez karalne. zabieraj ten smród i patologie do usa, de fr. Tam wasze miejsce.

Gość Piękna Paniusia
droga rozwiazania była prosta ty sam 1 dom rodizna kumple do domu za trudne dla ciebie bo nie chcesz..umiesz jechac do de i bałagac..jak na alfosna dziwke przystało jesli nie umiesz rozstac sie z patologia to rada jedna pakujesz sie w ciagu 5 minut i samolotem do usa lecisz. teraz jakis film masz wiec warto sie spakowac predzej adios bardzo ci chciałam stalkign udowodnic dlatego chciałam abys przyszedl do mnie. Ale to nie ja ma prosic o kontakt a ty egoisto

Gość summa summarum
oooh kurrfaaaaa o co kaman:-O

Gość Piękna Paniusia
a ta od psa niech kaganiec ubiera, i do roboty sie wezmie w usa, de, fr. Nie tutaj hodowle psow sobie zrobiła. U siebie w usa tez paraduje bez kaganca? zlot rodzinny sobie w usa robic i de.

spierdalaj do swoich ukochanych, skoro tacy super do tych facetow o mnie zapomnij, skoro twoja empatia jest na poziomie kamienia 🖐️egoistko :o

Gość pani empatia
wyszlo szydlo z worka czyli bez zmian

Gość Piękna Paniusia
I tego sie trzymaj facet. Mowie mowie a ty nic. zwijaj zagle! Chamie. Nie nadajesz sie ani na meza nia na faceta na ojca tez nie, te dzieci powinny mieszkac w domu nie na 60 m2. Vanesa miała racje. Pozabierałes dzieci anie masz warunkow na nie cpasz albo chlejesz Uwazaj bo ci je depp john odbiora. Jestes nieodpowiedzialny A nie tu koniec, a ty tu sterczysz z patologią pochowaną po domu.

Gość Piękna Paniusia
Ja juz danwo zapomoniałam tylko ty tu twkisz jak kołek depp. Koncyzmy to konczymy..a tu przeciągasz. lato minęło.

ok, nie bede przeciagac wreszcie dostalem od ciebie jasny przekaz obiecuje ze juz wiecej mnie nie zobaczysz ani o mnie nie uslyszysz to jest takze moj ostatni topik na kaffe skierowany do ciebie rozwiazła egoistko

Gość Piękna Paniusia
no nareszcie to pakujecie sie w nocy i wyjazd w nocy:)? na msze dam:) stalking jest depp karalny [ponadto nie dorosłes do roli ojca i meza. A vanessie spieprzyłes zycie. Nie chciałam podzielic jej losu. rozumiesz. Zapewne.

Gość Piękna Paniusia
Ja juz ci dawno mowiłam o tym przekazie był jasny to ty stałes tu jak kołek. A dzieci krzywdzisz miały duzy dom szkole a tu co? a dzieciaki tych bab do skzoly nie chodza? ciagle w domu te małe rude co w nosie dlubało? gdzie to zglosic? krzywdzicie dzieci bo chcecie sobie pobawic sie w zycie akademickie wyjazd do usa de i fr

Gość taka stara a taka żałosna
:o ogarnij sie rozwiązły babulcu:o

Gość duzo szczęsia zycze
a Sobie w końcu spokoju mam dosyc swoich problemów żeby jeszcze kocur mi dokładał tak naprawde nie znałam go

Gość Piękna Paniusia
Na msze dam:) Ponadto moj facet opisany przez wrozke ma niebieskie oczy i 2 lata starszy wiec ot nie kocur i dajmy sobie spokoj tzn ty kot mi. zajmij sie dziecmi bo mozesz ich nie miec.

Gość Piękna Paniusia
napisz czy juz sie pakujecie? na ile osob masz smaolot? sppkojnie sie pomiescicie nie zapomnij zdezynfekowac klatki i tych domow.

Gość ten na badoo w brylach
i z wąsem był idealny dla ciebie 🖐️moze to twój wymarzony facet, spytaj wrozki :classic_cool:

Gość Piękna Paniusia
nie to nie on jest dziecinny i fałśzywy ponadto nie nadaje sie na partnera zyciowe zbytni egoista.I ma pępowine z rodizną. Siory decyduja co on ma robic. Burak i wiesniak. I łamie prywatnosc innych. Pytałam wrozki czy on powiedziała ze nie ze klamie osuzkuje i ze zdradza. Wrozka wie co mowi.

Gość chuja wiesz nikt mi
nie dyktuje z kim mam byc, ale nie bede jeczec do ciebie, bo juz wiem jaka jestes: zdradzasz, klamiesz i jestes wredna, zero empatii, stara a głupia

Gość Piękna Paniusia
mam nadzieje, ze w koncu dotarło. To tez oznaka zdziecinnienia ktos ci cos mowi a ty hahaha napiszesz mail jakies głupoty a robisz co innego..to dopiero dziecinada maili masz nie pisac, masz nie stosowac stalkingu, masz wyprosic stad rodzine i siebie, jak nie umiesz bez tej patologii zyc. I zajac sie dziecmi. Narazie je demoralizujesz. a siory? mowia ci sam to pisales a pojde..one nie nie ma do kogo a zadzownie nie czekaj az wyjdzie albo napisze one nie ma do kogo jestes pępowiną do nich przypiety. Ja zwyklam miec facetow co sami sytanowia o sobie na korzysc swojej kobiety.

Gość szukaj chopa na badoo
jak cie dziura swedzi, tyle potrafisz

Gość Piękna Paniusia
nie zasmiecaj topiku. tresc ma dotrzec do adresata cpa i jezdiz autem..co to za Ojciec jaki przyklad dzieciom daje?

Gość szukaj chopa na badoo
ruchali cie panowie z badoo?

Gość nie chce byc z osoba
ktora mnie zdradza, dotarło? nie wybaczam zdrad, moja milosc nic tu nie ma do rzeczy, miłosc nie zmyje zdrady, spieprzylas wszystko, szanse na cokolwiek, zapomnij o mnie, bo ja cie nie chce znac , jestes bez moraliow, wyuzdana

Gość brzydka stara baba
z powodu tej miłości, to znaczy że nie kochacie tak naprawdę, tylko nie poznałyście tego jedynego. W prawdziwej miłości cierpienie nie istnieje.