Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

i dobrze ze nam nic nie wyszło Piekna

Polecane posty

Gość kotek grzmotek bezpański

bardzo dobrze wracaj do swoich ukochanych umawiaj sie z facetami from powiat and business class, ha ha a mnie zapomnij na zawsze wredna egoistko nie dorastasz mi do piet - intelektualnie, emocjonalnie i moralnie🖐️

Gość Piękna Paniusia
w busisness class siedza same chamy. Nie twkij tu, pakuj sie skoro tak wrosłes w patologie

Gość pani empatia
no no to juz mozesz sobie isc i obiecaj ze nie wrocisz

Gość Piękna Paniusia
chciałam ci udowodnic stalking ale uwazaj moga ci dzieci zabrac depp Vanessa miała racje cpasz tutaj masz dzieic tu wstyd..pijesz..dzieci na to patrzą. Nie jestes godny roli Ojca. Nieodpowiedzialny liczy sie patologia chlanie, cpanie itp. dzieci powinny zyc na swoim poziomie a nie w blokach z azbestu, prawo jest po stronie matki, ty nie masz warunkow do dzieci dzieci obowiązuje obowiazek szkolny..czemu dzieci tej co tu cipe pokazywałą ta marika..ma 8 lat i nie chodzi do szkoly? bo jest tutaj? takze uwazaj zwijaj zagle

Gość nie łatwiej bylo byyyyyy
poprostu przestac pisać zdrowszy bys był

Gość Piękna Paniusia
Mowi a siedzi. depp johnny mieszka w usa, fr tam dzieci miej nie tu w polsce..na slasku kiszisz dzieci na 1 pokoju.. twoi znajomi sex uprawiaja..dzieci to slysza cpasz chlejesz..sam juz nie wiesz co masz robic

Gość nie łatwiej bylo byyyyyy
zawsze wydawało mi sie ze ktos wykonujacy zawód zaufania publicznego jest normalny może nie wzorowy ale normalny tak naprawde nigdy nie znałam kocura ochh jaki diabeł w nim siedzi boje sie go

Gość Piękna Paniusia
On nie jest normalny jest dziecinny Jak mozna zachowac sie jak egoista i burak a potem zadac od kobiety aby sie odezwała! bo jak nie to on z blondyna pojdzie na impreze:O ludzie.. Ponadto z tego co widze krzywdzi własne dzieci. One zyły w innychn warunkoach willa francja..a tu depp joh n je ciagnie do Polski na slask i siedza w bloku z azbesti vanessa paradis miała racje ze nie masz warunkow na dzieci. Odbiore ci je i bedziesz miec widzenia 2 razy na pol roku cpasz pijesz sex uprawiacie ty i znajomi te baby krzyacza specjalnie dzieic to slysza..demoralizujesz je nie wiem czy to szkoly chodza..jak nie to karalne.. czas dorosnac ja to pisze od x miesiecy i ze koniec tylko salking ci chcialam udowodnic. Nic wiecej. I chciałam abys przyszedl tka by bylo lawiej zebrac dowody

Gość Piękna Paniusia
Jak mozna łamac czyjas prywatnosc:O z paologią..burak jeden.