Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serasida264

RACHUNKI

Polecane posty

Gość elemelefduuudki
no to niech do pracy idzie ,a niech nie czeka az przyjda i odetna. za pozno jest na pisma

Gość serasida264
placimy za prad co dwa miesiace.elemele wlasnie mam prace dorywcza bo opiekuje sie dwa razy w tygodniu starsza pania ale to sa male pieniazki no ale dobre i to

Gość Rachunki należy płacić!
Jeżeli nie placisz na bieżąco to elektrownia nie bawi się w żadne raty! Wyłącza ci energie bez uprzedzenia.Moja sąsiadka nie zapłaciła jednego rachumku, wyłączyli! Nawet nie poinformowali że pozbawia prądu? Naliczyli jej odsetki i nadal jest bez prądu już drugi miesiąc.

Gość inzynier serwisowy//zablok
erwe wszystko zależy a) od tego do czego należysz np w PGE są co 2 b) czy mieszkasz w bloku czy w domu i od tego jak działa spółdzielnia.

Gość elemelefduuudki
musisz sie troche sama postarac.Moglas dzwonic jak jeszcze nie bylo takiego opoznienia, bo teraz nie wiem co zrobisz.... weź lepiej pożycz od rodzicow czy tesciow na ten prad, bo jak cie odetna to ,bedzie dopiero lipa

Gość serasida264
ja mieszkam w domu.jutro bede dzwonic do nich i postaram sie jakos to zalatwic a o zadnym prowidencie nie mysle bo to tragedia.

Gość inzynier serwisowy//zablok
Jeśli płacisz co 2 miesiące to zalegasz już za 4 miesiące ?????????? I jeszcze cię nie odcieli. Przecież ci tu wyżej dziewczyna napisała że masz max 2 tyg po terminie 2 giego i nikt nie musi cię informować. Jesli zalegasz za 4 miesiące to masz jakieś 400pln za rachunek + odsetki.... Ludzie bywają niepoważni....

Gość serasida264
tyle ze rodzicow nie znam a tescie sami nie maja.jutro moze uda cos mi sie wskorac w ENERGI ajak nie to moze uda mi sie od kogos pozyczyc

Gość serasida264
termin 2 rachunku mam do 24 pazdziernika i zaplace ale dopiero 26 za obydwa chyba ze uda mi sie pozyczyc chociaz na ten pierwszy

Gość serasida264
a w sumie mam do zaplacenia 324zl i57 groszy no i plus odsetki

Gość erwerewr
czemu lipa, bedzie musiała zapłacic 90 zl na ponowne właczenie, i zrobia to jeszcze tego samego dnia