Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne i sromne

Podrzuccie, co na jutro na obiad z mielonego?

Polecane posty

Gość pyszna jest lasagnie
miało być 160st chyba ze będziesz kontrolwoać to moze byc 180 i jakies 45 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rudziutka6666
papryka nadziewana,zapiekana

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o jejeeeeeeeeeeeeee Żałosna jesteś wiesz. Człowiek sie normalnie pyta a Ty musisz tak atakować? Tak się składa że własnie ja robie krokiety tak jak tu jest w przepisie kochana - http://kotlet.tv/krokiety-z-miesem-2 I nie gotuje miesa mielonego tylko je podsmażam i do pierogów z mięsem i kapustą też podsmażam i jakoś sie trzyma wszystko razem. Zresztą pytam bo u nas ( w rodzinie i wogóle w okolicy) nigdy nie gotowaliśmy wcześniej, tylko mielone podsmażali. Ale każdy robi jak nauczony i jak lubi:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mnlknk
ja podsmazam a potem robie zapiekanke przekladajac mieso ser warzywa,papryka,pieczarki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×