Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babbu

Jak rzucić klatwe na kogoś

Polecane posty

Gość babbu

Jak rzucić klatwe na kogoś

Gość jfytbbbb
Kazda klatwa powraca.

Gość boska borgia
znowu Ty smarkaczu? dobra, rzucę tę klątwę na Ciebie i zobaczysz dokladnie jak i co działa :P radzę teraz na siebie uważać, i nie zawracaj głowy, bo nikt kto ma taką wiedzę nie wrzuci jej na kaffe, tudzież nie weźmie odpowiedzialności za ewentualne skutki uboczne.

Gość babbu
Po pierwsze o co sie wkurzasz pytam teoretycznie bo od jakiegoś czasu interesują mnie takie tematy

Gość inter.et
podobno lepiej nie bo to se msci na czowieku. Wy też macie dosyćtematu smolenska w mediach? kiedy exhumacja i eksmisja kaczora z wawelu?

Gość boska borgia
Drogi Babu, mam dziś dobry dzień, więc powiem Ci coś jak starsza koleżanka- takiej wiedzy nie dostaje się podanej w postach na forum, taka wiedza to lata (liczone w dekadach) ciężkiej pracy, studiowania tekstów (najlepiej w oryginale), prób i kosztownych błędów. Nikt się taką wiedzą nie podzieli, z anonimowym chłopaczkiem, który nie wiadomo jak z niej skorzysta. Znajdź sobie inne hobby młody człowieku, albo sam szukaj swoich odpowiedzi. A tego, gdzie masz ich szukać też musisz dowiedzieć się sam. Polecam regularne wizyty w czytelniach.

Gość babbu
ok zrozumiałem :)Pytałem z ciekawosci a nie dla jakiegoś celu