Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derleyy

Jak żyje sie w Lublinie?

Polecane posty

Gość derleyy

jacy są ludzie i czy jest bezpiecznie?

Mieszkałam, ludzie są straszni, żyje się drogo, nie jest bezpiecznie (zwłaszcza na Bronowicach i w okolicach Krakowskiego), miasto jest brzydkie i cuchnące i tylko dla studentów.🖐️

Gość to fakt Łódź to najbrzydsze
miasto w jakim byłam

Gość cvfvdgcndgcbhb
u nas w Lublinie kręcą film-serial Wszystko przed nami

nie wiem o co się rozbija rzecz, ale ohydne jest w życiu czegoś tak paskudnego nie widziałam:O

Byłam w Łodzi jak byłam mała, więc praktycznie nic nie pamiętam, ale na zdjęciach nie prezentuje się źle.

no coś Ty!;) po co miałabym chcieć Ciebie urazić? nawet Cię nie znam, spokojnie;) piszę szczerze co widziałam i może nie tyle jest to najbrzydsze miasto co najbardziej ZANIEDBANE duże miasto jakie widziałam w życiu byłam w szoku, że tak ono wygląda i przyznaj, że chyba nie przesadzam - jest bardzo zapuszczone:O żeby w centrum miasta z kamienicy wyrastało drzewo??? dla mnie to po prostu szok:O

Gość domi nika
autorko, a o jaką część Lublina pytasz? bo są fajne i mniej fajne dzielnice

Polecam Lubartowską, Kunickiego i okolice PKP. Dawno nie widziałem tyle patologii na tak małej przestrzeni.

miasto ok ... tyle, że pracy mało :( wg mnie Tatary są najgorsze :-O ja najczęściej przebywam na LSMie i tam zazwyczaj jest spokojnie :)

Ooo! Lubartowska! Stare kamienice z dzikimi lokatorami i mamusie utrzymujące swoich synków-dresiarzy!

a co do ludzi to zdarzają się chamy i prostaki :-O w autobusie strach siąść bo zaraz cie jakiś dziad zaatakuje, że zajmujesz miejsce a ktoś tam stoi :-O

Gość lubelakowa
tosz to ukraina juz :D

Gość Dek@ sorry, ale
takie głupoty piszesz, że szok

miasto ma swój klimat. ciekawi ludzie. dużo się dzieje bo to studenckie miasto. na studia w sam raz. jeśli chodzi o pracę to ciężko. ale jesli pytasz o ogólne wrażenia to jak najbardziej na plus.

W Lublnie fajne jest to, że kanary pracuja w zielonych odblaskowych kamizelkach i widac ich na przystanku z kilometra. najlepiej kupować bilet przez komórkę, bo jak ich zobaczysz to tospokojnie można kupić bilet zanim wsiądą do autobusu.

Gość Dek@ sorry, ale
nie mam problemu z tym, żeby siedzieć w autobusie, nie mam problemu z chodzeniem po Lubartowskiej, czy Bronowicach, Kunickiego i Tatary owszem niezbyt ciekawe, ale reszta miasta okay, faktycznie jest ciężko z praca i to jest największy minus tego miasta

Gość Dek@ sorry, ale
każde miasto ma swoje plusy i minusy, ale moim zdaniem lepiej skupiać się na pozytywach

Nie masz problemu z chodzeniem po Lubartowskiej albo Bronowicach? Pochodź sobie troszkę takim późnym wieczorem. Wiesz jaki jest Lublin w nocy? Praktycznie wymarły. Ale tam kręcą się te typy i tak. Poza tym, Bronowice to najprawdziwsze slumsy, nikt mi powie, że ten hotel jakoś ratuje wizerunek tych okolic. I ten park z pijaczkami i kolegami w kapturach. Moja matka miała nieszczęście pracować tam, nigdy więcej odwiedzania tych stron, brrr.