Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózkowaaaa

Wózek QUATRO CADDY ma ktoś,podzielcie sie opiniami.

Polecane posty

Gość wózkowaaaa

Podoba mi sie ten wózek ale poza internetem nie mogę znaleźć w sklepach żeby go "pomacać" i wypróbować, a tak w ciemno to troche sie boję. Może któraś ma lub widziała ten wózek i może coś o nim napisać, będę wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam Was :)

Gość kasjdnjas
Ja zamówiłam dziś Quatro Caddy jutro powinien już być, testowałam go w sklepie i mi sie podobało, ma duzy kosz, dało rade się prowadzić jedna ręką, z przełożoną rączką tak że dziecko jest twarzą do mnie kiepsko sie prowadzi chyba że się zablokuje kółka i jedzie sie po prostej. Po takim oglądaniu jedyne w sklepie to czepnełabym się tego, że barierka mogłaby być trochę wyżej, moje dziecię bez problemu wyłozyło sobie nóżki na wierzch, ale przypięty pasami nie ucieknie :) Fajne jest to, że po złożeniu automatycznie sie blokuje, że mozna go podnieść jedną reką i się nie rozłoży i można go pastawić w pionie (juz złożony). Sama szukałam duzo opini więc mam nadzieję że pomogłam. Jakby co to mogę po użytkowaniu napisac coś więcej.

Gość kasjdnjas
Ja zamówiłam dziś Quatro Caddy jutro powinien już być, testowałam go w sklepie i mi sie podobało, ma duzy kosz, dało rade się prowadzić jedna ręką, z przełożoną rączką tak że dziecko jest twarzą do mnie kiepsko sie prowadzi chyba że się zablokuje kółka i jedzie sie po prostej. Po takim oglądaniu jedyne w sklepie to czepnełabym się tego, że barierka mogłaby być trochę wyżej, moje dziecię bez problemu wyłozyło sobie nóżki na wierzch, ale przypięty pasami nie ucieknie :) Fajne jest to, że po złożeniu automatycznie sie blokuje, że mozna go podnieść jedną reką i się nie rozłoży i można go pastawić w pionie (juz złożony). Sama szukałam duzo opini więc mam nadzieję że pomogłam. Jakby co to mogę po użytkowaniu napisac coś więcej.

Gość kasjdnjas

Gość wózkowaaaa
kasjdnjas i jak ten wózek, masz go już? Jestem ciekawa opinii o nim.

Gość wózkowaaaa
Naprawdę nikt nie ma tego wózka?

Gość fjnjmfvmfmmmm
ja pierniczę, o co chodzi z tymi wózkami? Zakup na kilka miesięcy a rozważania jakby dom kupowały jedna z drugą!!! Kupuje się taki jak się wam podoba a nie komuś innemu.

Gość wózkowaaaa
Masz racje, ale ktos kto już używa dany model może pomóc zwrócić uwagę na coś, czego sama bym nie zauważyła, albo coś wychodzi po pewnym czasie użytkowania.

Gość fjnjmfvmfmmmm
to w każdym cos wyjdzie. Ja mam jedo fyn 4 w 1 i jestem zadowolona ale sama go sprawdzałam - czy lekki, czy ładnie się prowadzi, czy sama spokojnie umiałabym gondolę zdjąć bez pomocy meża i wtedy kupuję.

Gość wózkowaaaa
Ten wózek akurat jest ciężko dostępny, nie mam możliwości sprawdzenia go, a wiem że najlepiej jest samemu to sprawdzić i przetestować, tak robiłam z gondolą. Dlatego też kolejny tego typu temat, jakby był w sklepach to bym nie zakładała tego tematu, ale i tak dzieki za dyskusje :)

Gość kasjdnjas
Wózkowaaaa dopiero dzis odbieram wozek, zobaczymy, pozniej Ci o nim napisze.

Gość gość
Ja mam taką spacerówkę i jestem bardzo zadowolona. Nie składa się co prawda jak parasolka, ale do bagażnika samochodowego nawet w małym aucie się mieści.

Gość gość
Punkt tylko za głęboką budę, uważam, że jest ona jedyną zaletą tego modelu Caddy. Użytkuję od roku, kupiłam go dla rocznego dziecka. Wózek się rozsypał zaraz po upływie gwarancji - połamała się rączka dzięki której wózek się składał. Podsumowując, z pewnością drugi raz bym go nie kupiła. ZA ZALETY UWAŻAM - głęboka buda - zdejmowane siedzisko i siatka pod wózkiem, można prac w pralce, - duży pakowny kosz pod wózkiem ZA WADY UWAŻAM: - wózek ciężko się składa - materiał na budzie bardzo szybko wyblakł - przekładana rączka zupełnie się nie sprawdza, wózka nie da się prowadzić ze względu na podwójne koła. Po przełożeniu rączki absolutnie nie da się podjechać pod krawężnik - rączka pękła po roku, przy normalnym użytkowaniu - wózek po złożeniu zajmuje dużo miejsca - nie nadaje się na zimę, śpiwór który jest w komplecie, nie przylega - wysoka cena, w przełożeniu do jakości - folia przeciwdeszczowa mała, dziecku wystają nogi

Gość gośćwozek caddy
A ja mam ten wózek i jestem bardzoooooo zadowolona! Lekki, zwinny, łatwo się prowadzi. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Budka chroni przed słońcem i wiatrem. W końcu nie misze nosić pieluszek, żeby robić zaslonke. Polecam!

Gość gość
A korzystała któraś z Baby Merc? Podobno też jest bardzo lekki a zależy mi na tym żeby dało się go wnieść samej na drugie piętro.