Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiangorski

dzis 18 urodziny spedzilem sam ;(

Polecane posty

Gość krystiangorski

czuje sie strasznie samotny, nie mam kolegow, nigdy nie mialem dziewczyny. chcialbym zaczac zycie od poczatku, to smutne ale zaluje ze zyje ;( przepraszam musialem sie wygadac..

Gość kiedyś, w swoje 18urodziny
też wieczorem pisałam na kafe, miałam tylko tort z rodziną i tyle znajomi byli jedynie znajomymi, też wtedy nigdy ine miałam chłopaka wiele się zmieniło, może nie wszystko, ale to wyłącznie moja decyzja.i jestem szczęśliwa, więc uszy do góry

Gość aaaaa aa
To się zmieni, będziesz miał kolegów i dziewczynę. Może nie na 18-te urodziny, a na 20-te, może na 22-gie, ale na pewno spotkasz na swojej drodze jakichś fajnych ludzi. Zawsze tak się dzieje.

Gość chlopie dla Ciebie
🌻 i zrob wszystko, aby nastepne byly lepsze :) Powodzenia 🖐️

Gość OponkaJaponka
Wszystkiego najlepszego. Kiedyś też spędzałam urodziny i sylwestry samotnie, a dziś jestem szczęśliwą żoną i mamą :) a więc wszystko jest możliwe! Powodzenia!

Gość nie poprawna ...
Uwierz, że los może jeszcze się odwrócić :) zrób wszystko aby być szczęśliwym i walcz o swoje szczęście :) życze Ci z całego serca abyś 19 i każdych kolejnych urodzin nie spędzał sam a w gronie ludzi którzy Cie kochają :) pozdrawiam

Gość nie poprawna ...
Uwierz, że los może jeszcze się odwrócić :) zrób wszystko aby być szczęśliwym i walcz o swoje szczęście :) życze Ci z całego serca abyś 19 i każdych kolejnych urodzin nie spędzał sam a w gronie ludzi którzy Cie kochają :) pozdrawiam

Gość Kokilka22
Wszystkiego najlepszego i takiego życia o jakim marzysz! Nie załamuj się, wszystko się ułoży, podnieś się, otrzep portki i do przodu! Czym jest osiemnastka wobec całego Twojego życia! Wszystko przed Tobą :) 🌼

Gość No to 100 lat!
pije za Twoje zdrowie i powodzenie! Po co ci koledzy? Nie ma ich to co .W pracy zawsze znajdziesz kilku a o dziewczynę się nie martw, będzie a,że nie ma jej teraz,no to co, będzie później.Nie każdy w wieku 18 lat ma dziewczynę. Ja też nie miałem i co ? nic jest teraz i to jaka! Powoli małymi kroczkami zdobędziesz wszystko jak ja.

Gość szva
Ja już nie pamiętam czy kiedykolwiek spędziłem jakieś urodziny w gronie znajomych

Gość kljijl
stóweczka młody człowieku, jestes jeszczce baaardzoo młody i jeszczce baaaardzo wiele przygód przed Toba sexu, znajomych, zmiana szkoły, idź na studia dzienne do innego miasta.......zacznij pic alkohol, a zanjomi sami sie znajdą :p...alkohol jednoczy, oczywiscie w rozsądnych granicach i nie za często