Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

Co musiała poczuć Marta Kaczyńska,widząc zdjęcia ojca w trumnie i na stole

Polecane posty

Gość jhgjghjghjg
to w TV Trwam pokazywali te fotki?

Gość Kadenaręża
nie wiem. Nie nachodzi mnie to.

Gość jhgjghjghjg
ok przepraszam, M.K nie powinna widzieć tych zdjęć

Gość nadokuczliscie dzisiaj
Nie było jej do śmiechu, ale ludkowie z tego forum nie są zdolni do jakichkolwiek uczuć , nie dziw się :(

Gość Natalia taka jedna
A ja myślę, że ona już mogła widzieć,wcześniej, może nie takie, ale inne, podobne zdjęcia ojca, już po śmierci. Brat jej matki (o ile dobrze pamiętam) opowiadał, jak identyfikował ciało siostry. Mówił, że np. ciało było nagie i zrobił mu zdjęcie lub zdjęcia. DLA MARTY. Można się było domyśleć, że ona to zdjęcie widziała. Podobnie mogło być z ojcem. Może widziała jakieś zdjęcia, a przynajmniej z relacji i dokumentów, wiedziała jakie obrażenia miał ojciec. Jeśli widziała TE zdjęcia, z przecieku, to na pewno czuła ból, złość, żal, bezsilność. To samo mogły poczuć rodziny innych ofiar. O tym trzeba pamiętać. Ale też myślę, że dobrze się stało, że to wyszło na jaw. Że wielu to już widziało. Większość osób to były osoby publiczne. Poza tym, oprócz prezydenta, nikt poza rodzinami, nie jest w stanie rozpoznać, które zwłoki są czyje. Ta katastrofa to była nasza wspólna tragedia narodowa, nie tylko tych rodzin. I myślę, że Polacy też mają prawo widzieć takie zdjęcia. I mieć swoje zdanie na ten temat.

Gość Natalia taka jedna
I żeby nie było. Nie mam na myśli teorii spiskowych. I widzę też, że nawet Polacy, którzy jakże często są krytykanccy i złośliwi, ci, którzy widzieli zdjęcia, wcale sobie z nich nie drwią. Co najwyżej krytykują postawę za życia. Jednak, mniejszy lub większy, ale jakiś szacunek jest, nawet ze strony krytykantów.

Gość nadokuczliscie dzisiaj
A ja myślę, ze nikt nie powinien ich oglądać tylko.rodzina, są jakieś granice prywatności.

Gość hkhjkhjkhkhgk
kiwi1988ldz ale tych zdjęć nie publikowała ROSJA ani Putin ani Miedzwiedziew, one pojawiły się na prywatnym blogu prywatnej osoby, kurwa po co takie bzdury gadacie :O to przez takie osoby robie się zamieszanie

czy zgrabne nogi stewardessy dostały się Panu Prezydentowi? chyba tak bo to najważniejsza ofiara tej katastrofy

Gość juz nie przesadzajcie
Juz nie przesadzajcie...no i co z tego ze ktos opublikowal te zdjecia, na internecie az roi sie od roznych zdjec zwlok z katastrof i nikt jakos nie rozczula sie z tego powodu a to tak samo byli ludzie jak ci ze Smolenska.Po smierci wszyscy rowni.

czy zgrabne nogi stewardessy dostały się Panu Prezydentowi? chyba tak bo to najważniejsza ofiara tej katastrofy

Gość nielubieKACZKI
nie lubie KACZOROW ale tej osobie co to wkleiła powinni wygrzebac starych z grobu porobić fotki i powrzucać do net SCIERWU PIERD.;l......

Gość vfrdvrvgfrgr
wqrwia mnie ten smolensk ale jak zobaczylam te foty to mam ochote ukatrupic tych ruskich gnojow za to ze bezczeszcza ciała naszych rodakow

Gość nielubieKACZKI
zwłoki nalezą do RODZINY i żadna pierdoLLona kurva nie powinna wrzuca fot czy to ze smolenska czy z czgo innego jesli tak to powiini wygrzebac starych z grobu i tez porobic fotki takiemu SZCZERWUU

Gość Natalia taka jedna
NIE. Ja myślę, że dobrze się stało, że opublikowała je ROSJA. A wiesz dlaczego? Oni przez lata okradali nas z dokumentów, niszczyli nam je, wywozili do siebie, tworzyli własne wersje historii i nie umieli się przyznać do błędów. Tylko zawsze szli w zaparte, wg własnej polityki, kłamiąc ludziom wielu państw w oczy. Oczywiście nie ma co liczyć, że to się szybko lub kiedykolwiek zmieni. Takie zdjęcia, o ile nie ma w nich nic z mistyfikacji, fałszerstwa, o ile są w 100% autentyczne, mają ogromną wartość. Nawet nie chodzi o stronę emocjonalną całej sprawy. To są dokumenty, źródła wiedzy, jakieś dowody. A poza tym pokazują, że były nieprawidłowości w śledztwie po stronie rosyjskiej, skoro takie zdjęcia wyciekły, a pewnie teoretycznie powinny być tajne,i o ile nie było to celowe.

dla mart k najwqażniejsze są dzieci. aż dziwi, że w ogóle płakała na pogrzebie rodziców. to jest zadeklarowana matka polka.

Gość kochanka Franka
nie wiem co czula,ale przekonala sie ze tatus byl jeszcze krotszy niz w rzeczywistosci. Natalia,dla mnie to wydarzenie nie bylo dla mnie tragedia narodowa.Raczej jestem w stanie uwierzyc ze lecieli na balange a nie na modly. Na modly polecial by prezydent z zona i tyle,nie ciagnal by z soba calej swwity.Ot wycieczka na koszt podatnikow.Potem milionowe odszkodowania,robienie cyrkow przez 3 lata,mam odruch wymiotny jak wlaczam komputer i znow slysze o aferze smolenskiej.

Gość offfierma
dla mart k najwqażniejsze są dzieci. aż dziwi, że w ogóle płakała na pogrzebie rodziców. to jest zadeklarowana matka polka. Marta tak bardzo chciala miec dzieci ze sie pogubiła z kim je ma :)

Gość trtrdtdrtyy
Natalia taka jedna daruj sobie takich wypowiedzi bo te zdjęcia pojawiły sie na prywatnym blogu

Gość jdflk;afl;jabv;ja
ciekawe jakby ta ruda menda tak gdzies zdechla albo ten komuruski to czy tak by pozwolily aby mozna sobie bylo publikowac ich zwloki na calym swiecie, juz to widze

Gość przecież widziała to ciało
na żywo 🖐️ to co jej tam za różnica 🖐️ bedzie stękać bo ma parcie na szkło = i taka prawda zresztą zdjęcie i tak nie oddaje takiego widoku na żywo nawet w 30% 🖐️ i ten zapach ;)

Gość Natalia taka jedna
trtrdtdrtyy Natalia taka jedna daruj sobie takich wypowiedzi bo te zdjęcia pojawiły sie na prywatnym blogu Osobą publikującą był najprawdopodobniej Rosjanin, który albo był tam na miejscu i robił zdjęcia, albo miał do nich, legalny lub nielegalny dostęp. Swój komentarz (teorii spiskowej; przeciwko Rosji!) też zamieścił po rosyjsku. Takie zdjęcia kto porobił i miał? Przede wszystkim strona rosyjska. No chyba, że jest to jakaś prowokacja i fałszerstwo.

Wy naprawdę jestescie tak poopierdooleni ,czy tylko takich udajecie w sieci??? :O Jak można sobie drwic z czyjejś smierci??? Zachowujecie sie tak ,bo widocznie nie dopadła Was w życiu wielka tragedia.Jeszcze nie dopadła....Nikomu żle nie życze ale uwazajcie ,żeby to z Was i Waszego bólu,ktos sobie nie drwił :O Ktoś napisał,że Marta widziała zwłoki ojca na żywo.Pierwsze słyszę.To Jarosław widział brata,bo poleciał do Smoleńska.Zanim cos napiszecie,gimgówna niedorobione,to zapoznajcie sie z faktami :O I zeby nie było-jestem bezpartyjna :)

Gość tjuhyjnghjn
Dla mnie też to jest nie do pojęcia jak widzę tutaj ludzi którzy wyśmiewają się z czyjegoś nieszczęścia.Nie ważne kim Ci ludzie byli z jakiej partii pochodzili i jakie mieli przekonania, to byli ludzie ! powinno się to uszanować i współczuć, uruchomić tą część mózgu która trzeba a nie blokować się na takie coś i wyśmiewać.To jest właśnie to, pokolenie 21 wieku, dzieci pierdolone śmieci wychowane w nowej generacji, bezuczuciowi, pazerni i wszystko lepiej wiedzący, dla was nawet jak by wam matkę zabili to by was to nie ruszyło.Takie czasy, że znieczulica i naśmiewanie się z cudzej tragedii jest trendy ! Nienawidzę tego kraju.