Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkanoego

czy znacie TG Security z Poznania - proszę o opinie

Polecane posty

Gość arkanoego

Zna ktoś tą firmę - proszę o opinię :-)

Gość były pracownik TG
Stary szefowie tej firmy rozwalili już jedną agencję ochrony mają sprawy z ZUS za nie opłacanie składek. Jak pracowałem w tej firmie to potrafili mi płacić po 100 zł "panie Kowalski o 16:00 na skrzyżowaniu ulicy Dąbrowskiego a Polska dostanie pan kasę podjeżdżał samochód a tam Pan Ś. lub P. dostawałem stówkę i pa nara 4 zł na godzinę kary za byle bzdury 3 x 100 zł 200 x 4 zł - 3 x 100 zł = 800 - 300 = 500 Zarąbiście jakieś 2,5 zł za godzinę

Gość gość
Witam Możesz coś więcej napisać o tej firmie.Chcę się zatrudnić na instalatora alarmów. Z góry dzięki

Gość gość
Żartujesz??!! Jeden wielki wałek. Nawet jak na ochronę, to przechodzą sami siebie.

Gość gość
Panowie pracował u nich mój Tato (budowa firmy Budimex w Poznaniu) dostał jakąś dziwną umowę na 200 zł na 3 mc (a miał mięć 4,5zł na godzinę)po przepracowaniu miesiąca i dokładnie 3 tygodni bo płacą oni rzekomo do 25 następnego miesiąca kasy nie było wybrał się do nich do biura tam mu powiedziano że musi jeszcze chwilę poczekać bo Budimex im nie zapłacił a oni płaca jak im firma zapłaci. Zaczął drążyć temat i jak się okazało że nie jest zarejestrowany w Zus a kasy dostał 500 zł (raz dostał 300 zł - bo powiedział że z biura nie wyjdzie a potem 200 jak na służbę nie chciał przyjść bo kasy nie było nadal ) w sumie przepracował około 500 godzin przez dwa miesiące jak średnio to policzymy to wychodzi 1 zł za jedną roboczogodzinę udaliśmy się razem do nich do biura to zrobili z ojca alkoholika i złodzieja powiedzieli że powinienem się cieszyć że tyle dostał ja im na to że przecież miał mięć zapłacone za godzinę 4,5 zł * 493 godziny to 2218 zł a jeden z panów do mnie - ojciec podpisał umowę na trzy miesiące po 200 zł to i tak dostał za dużo za te dwa miesiące o 100zł Czy ma ktoś pomysł jak ich zmusić do wypłacenia reszty kasy ???????????

Gość gość
tak i mam pytanie do was kiedy wy mi przywieziecie moją wypłate na bytom na telmana

Gość gość
Czy ktoś z was starał się o zabranie im koncesji i czy walczył w sądzie pracy

Gość Były pracownik tanie geje
W****aka jedna u nich jest

Gość gość
Krótko i na temat bo nie starczyło by mi czasu na opisanie ich.Umowa zlecenie na czas nie określony,pierwszy wałek,nie płacą składek a jak się upomnisz to zapłacą tak że więcej zarobisz na praktykach.Wypłaty gdzie tam nie ma z 3 miechy opóźnienia.Kary za byle co.Nawet papieru nie kupią. po wypłacie to już czekają byś przyszedł na kacu i kara a jak wypłata się zbliża nikogo nie ma możesz nie wiem nawet na go tam latać nie polecam

Gość Wyjebka TG
Co tu mogę wam powiedzieć wystarczy wpisać opinie Tanie geje i z 3 strony są jak nie więcej na różnych nazwach stron,śmiech na sali po prostu.Pojedź tam do tego cyrku na głogowską 260 a zobaczysz czemu tam jest tak jak jest cyrk jak w lunaparku wirtualne pieniądze do tego księgowa nie ma takiej osoby tylko to jest prezesa mateusza córka niby nią jest a tak naprawdę sprzedaje co najwyżej bilety i ciągnie tam na głogowskiej im.Są tacy pracownicy by dostać wypłatę to kible myją swoją szczoteczką.Nie pozdrawiam od nich ;) Były pracownik z Tanich geji

Gość gość
ja pracowałem i w c***a lecą jak mało kto miałem 700 godz a dostałem tylko 1800 zł a gdzie reszta

Gość gość
TG to znaczy Tanie G****o !!! I tak jest naprawde !!! Mam grupe o niepełnosprawności II umiarkowaną . Powinienem robić normę a norma jest w TG 220 godzin . Także już złożyłem sprawę do sądu !!!

Gość gość
Jedna wielka ście ma a nie firma. Popytajcie raczej o panią Joannę Ś. Jak kto nie ma co poderwać to Ona chętna - zarywa do facetów zonatych bez żadnych skrópułów zamiast zająć sie pracą .Małżeństwo juz niejedno rozwaliła.

Gość gość epm
Ja właśnie dzis zostalam zwolniona przez p.Małgorzate Czopowik gdyby ktos kiedys chcial dla nich pracowac to przestrzegam przed ta panią traktuje ludzi jak śmieci a wielka pani dyrektor do spraw rozwoju....smieszne wyplata nigdy nie na czas zawsze dzień później zdazaly sie dwa dni opóźnienia kary za jak z kosmosu nie polecam z chęcią bym zrobił wszystko żeby jej dopiec ale nawet umowy nie miałam bo oni nie daja

Gość gość
Pracowałem tam 3 miesiące.Nie wypłacają wynagrodzeń, praca bez umowy, ubezpieczenia i podatku. Firma ukrywa sie przed organami pod wieloma spółkami : TG ochrona mienia sp. z o.o. ; TG Monitoring sp. z o.o. ; Tyber Grupa Sp. z o.o. ; TG Security Partner sp. z o.o. ; TG Security sp. z o.o. . Nie polecam.

Gość gość
Banda oszustów i krętaczy. Pieniądze wypłacane z opóźnieniem nawet kilku tygodniowym . Zero umów, jakieś kwitki przy wypłacie do podpisania na Głogowskiej . Interwencyjni to zgraja nierobów co spią w autach , a taki jeden z kitą na łbie to zboczeniec.