Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hipi hipi

znowu piję

Polecane posty

Gość hipi hipi

Ogólnie jestem wesołą osobą, taka jestem z natury;) Myślę, że ciągle taka bym była gdyby nie to wszystko. Przez całe swoje dzieciństwo byłam trudno to napisać niemożliwe powiedzieć. Była jedna zła osoba która robiła złe rzeczy. Taka która w więzieniu jest na najniższym szczeblu. Niestety nie jest w pudle, muszę na niego patrzeć od czasu do czasu. robi mi się słabo. I żyję tak z tym. Miałam chyba depresje. nie jestem pewna. Ale przeszło mi na jakiś czas. Byłam głupia cięłam się. Ale wzięłam się w garść. umie o tym nie myśleć. może to dziwne ale gdy to piszę nie myślę o tym;) Ciągle tylko to nad sobą czuję. Taki demon. Mój własny prywatny. Boję się że depresja wróci nikt tego nie zrozumie. jestem wesoła ogólnie taki mam charakter. Ale łapię doły a wtedy mam wyzuty sumienia. Przecież mam w życiu wszystko. Studiuje. rodzice dają mi kasę. a teraz wszystko mi się wali. nie umie ułożyć z kimś związku. Boję się. mam napady paniki. wiem, że jestem całkiem sama na świecie. Dużo piję. czasami zwalam za to winę na całą tą sytuację która miała miejsce. ale powinnam wziąść się za siebie, jestem głupia. Jest tyle ludzi którzy mają gorsze problemy a ja się użalam nad sobą. Naprawde potrafiłam wziąść się w garść. dla rodziców. oni wiedzą. kiedyś wróciłam pijana i powiedziałam im. przez dwa tygodnie nie wracałam do domu. piłam. ktoś by pomyslal, że jestem szczęśliwa bo ciągle żartowałam śmiałam się. robiłam wszystko żeby nie myśleć. Skrzywdziłam swoich rodziców nie powinnam tego mówić. nie jest mi lżej, że powiedziałam jest gorzej. mam ich na sumieniu. to brat ojca. Jestem sama. Są takie wieczory jak ten kiedy nie daje rady. podniosę się. Ale teraz mam dość. Żyję tak żeby rodzice byli ze mnie dumni chociaż malo z nimi gadam nie chce żeby ktokolwiek przez to jeszcze cierpiał. przepraszam za błędy ale nie chcę tego jeszcze raz czytac. czasami myślę że jestem silna. jestem słaba. cała ta sytuacja mnie zahartowała. czy wogole jeszcze jestem sobą? Wiem użalam sie są ludzie którzy mają poważne problemy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować