Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werona1992

Panstwo powinno gwarantowac prace dla prawnikow

Polecane posty

Gość prawo na uj
wyznaję i stosuję w życiu prawo silniejszego :classic_cool:

Gość prawo na uj
i dlatego zaraz dostaniesz po pysku :) 🖐️

Gość zonka australijczyka
@Prawniczka po UJ i co rzysz tepa strzało, ty prawniczka? Ty po UJ? śmiech, padam na twarz :D Pisac nie umiesz, nie umiesz napisac o co ci chodzi, bredzisz, i wiedze ze znasz z reguly klawisze "h" i "a".

Gość prawo na uj
planuję wyjechać na aplikację komorniczą do amazońskiej dżungli pragnę wspomóc piękne dzieło wywłaszczania rdzennych plemion z ich prymitywnych domostw:classic_cool:

Gość Prawniczka po UJ
Do tej od australijczyka,czy jak mu tam.Nie rozumiem o czym piszesz,prostota a prostactwo i wulgaryzm to dwie rożne sprawy.Prostote rozumiem i szanuje prostactwo i buractwo omijam bo wali rynsztokiem.tak dla przetrenowania twoich szarych komórek,których stwierdzam ograniczona ilośc soRRy tak sie pisze.Maz nieposmienny? Jeśli nie wiesz o co mi chodzi to nie mamy powodu do dyskusji,za głupia jesteś .Kangaroo?????????

Gość Prawniczka po UJ
Prawo,jadę z tobą. :)

Gość prawo na uj
trochę nad tym myślałeś podszywie, ale luz usypiam już 😴 pa

Gość prawo na uj
nie płakałam na "Pocahontas":o i na "Królu Lwie" również:classic_cool:

Gość Rozjebao mnie
że po politechnice podstawia się do wzoru :O Prawnicy, projektować mosty, będzie i praca dla was :O

Gość do prawniczki
Aż przerażenie ogarnia... ty, tak, ty pisane małą literą, uzurpujesz sobie prawo do stawiania się ponad innymi na podstawie....??? Jakieś procesy wygrane? Zmieniłas świat dla kogoś na lepszy? Wątpię.... pewnie skończysz w jakiejś kancelarii prawnie kupiąc emerytów z resztek pieniędzy. Masz predyspozycje do tego.

Gość prawo na uj
jestem sztywna jak kij od miotły i nudna jak flaki z olejem :) ...i niech mi ktoś powie, że stereotypy zawodowe to bzdura :classic_cool:🖐️

Gość bo wszyscy wiedzą że ten nick
jest trufli :D ona jest przemądrzała cwaniara to by pasowało! :o

Gość prawo na uj
stanowczo zaprzeczam jakobym ten teges:classic_cool: hejterki jedne :o

Heh oj ''pelikany'' :D Jeszcze jakiś problem? :classic_cool: Dziś nic pod tym nickiem nie pisałam i już nie napiszę :o Taka sztywna, że ho ho :D Oto dowód, że wg forum nie mierzy się ludzi, bo są zupełnie inni niż tutaj postrzegani, o czym przekonaliście się nie raz... i ja raz również :) A tymczasem wybywam się trochę poruchać. W końcu 🖐️ :D Bawta się 🖐️

Gość prawo na uj
cały czas strzelam dowcipami jak z rękawa, a nikogo to nie bawi :o ech...............:( będę musiała to przemyśleć, a na razie idę łyknąć trochę nasienia 🖐️

Gość prawo na uj
ehh nowy dzień i kolejny wysoko postawiony kutas do opierdolenia... a co u was, robaczki:D?

Gość 5168716457984325498
Werona1992 hahahaha ty chyba zawriowalas. prawo to kierunek dla tempych kujonow. uczysz sie na pamiec i juz. a pedagogika o ktorej wpomnialas wymaga myslenia, zawody techniczne tez. a niby dlaczego sama nie mozesz znalezc pracy skoro skonczylas takie genialne studia jak prawo? bo nic nie umiesz poza kilkoma ksiazkami wyuczonymi na pamiec. DOBRY prawnik sam znajdzie prace i nie musi miec wsparca ani panstwa ani nikogo innego

Widzę ktoś polubił mój zacny nick... :classic_cool: Spoko, używaj sobie a dla zabicia nudy może zacznij udzielać darmowych porad prawnych na kafe. Heh wysoko postawionego kutasa dosłownie i w przenośni to ja dopiero znajdę... no i chętnie go opierdolę, a jak :o ;) Co u nas? Fajna pogoda, idę na rower a tobie radzę się poruchać, może ci trochę ulży w tej monotonii, Robaczku Bye P.s. 5168716457984325498 - prawo dla tępych kujonów? :D A wiesz jakie są progi na ten kierunek? Ponadto porozwiązuj parę kazusów, poczytaj orzeczenia, skonstruuj parę pisemek a zobaczymy co z tego uczenia na pamięć wyniknie... O ile ''na pamięć'' ogarniesz którąkolwiek gałąź prawa :o 🖐️

Gość politologia to królowa nauk
:classic_cool:

Gość wfwfwfwqfw
idąc tym tokiem mysłenia to państwo powinno zagwarantowac poraće wszystkim lekarzom, weterynarzom , inżynierom, itd.

Gość prawo na uj
a tak, sprawdzam se tylko godziny twojego "urzędowania"... oj już nie udawaj, że masz jakieś życie poza kafe😴:classic_cool: cholera, niektórzy to mają dobrze, wieczorami opierdalają pały, a w dzień wychodzą pojeździć na rowerze:o tak ci zazdroszczę... masz pełne przygód życie:classic_cool:

Rozumiem, że to sprawdzanie to z uwagi na wielbienie mojej postaci :o No widzisz... jakieś tam mam, a że włączając kompa zawsze tu zajrzę, to cóż... Chyba nałóg. No i lubię tu siedzieć :classic_cool: a dla was to konieczność i wstyd? :D Idę 🖐️

Gość czas poczeka, pijmy
slaba prowokacja powinno gwarantowc prace dla kazdego,kto chce pracowac, bo dla kazdego odpowiednie zajecie mozna znalezc nikomu nie sa potrzebne wyłącznie miliony informatykow, lekarzy i prawnikow, wybitnych fizykow i poetow potrzebni sa rolnicy, osoby zajmujace sie wywozem nieczystosci, kierowcy, sprzedawcy, grabarze, sprzątający, rzemieślnicy etc. zbedni sa celebryci, obejdziemy sie bez kosmetyczek i fryzjerek, stylistow i kreatorow mody, paparazzi - bo czy to jest nam potrzebne - nie! kiedyś ludzie nie mieli takich rarytasów, ludzie wygladali milion razy lepiej bez mody na kolorowe siepy i plastikowe paznokcie, a przeciętna kobieta potrafiła takie cuda na głowie stworzyć, jakich teraz prozno szukac u swiatowych stylistow fryzur a co to za zawod tych pan z tv zajmujacych sie plotami - przeciez to obraza umyslu ludzkiego bez podstawowych zawodów zginęlibyśmy z głodu i w brudzie zacznijmy to doceniac zamiast pochlaniac komercyjne gowno

Gość a ja uważam,
że połowę albo i 3/4 tych prawników należy zutylizować. To tłuki, którzy nic nie potrafią i tylko się wymądrzają. To zamknięta kasta cwaniaczków.

Gość prawo na uj
zerkam ze jesteś i mam pytanie :classic_cool:l

Gość trufle na uj ;P
ile osób pisze pod tym nickiem? :o no i czego?

Gość prawo na uj
dlaczego nie piszesz już z cpł?:classic_cool: nie lubicie się?😴

Gość trufle na uj ;P
nie. no i spitalaj :o myślałam, że coś sensowniejszego a tu...:o 🖐️ nie zajrzę już na ten temat. 🖐️