Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet rocznik 1980

Kobiety są jednak wredne!

Polecane posty

Gość facet rocznik 1980

Umówiłem się z laską z portalu randkowego która widząc moje zdjęcia napisała mi "nie szukam przystojniaka bo bardziej liczy sie dla mnie charakter" randka sie odbyła w miłej atmosferze po czym dzisiaj wysłałem jej sms (treść pomine) a ona odpisała mi "ja jestem ładna i mój facet też musi być ładny" Oniemiałem! Przecież widziała moje fotki więc po jaką cholerę się ze mną umówiła?! Po co pisała że dla niej ważniejszy jest charakter niż wygląd ?! Jutro usuwam swój profil z portalu randkowego bo widzę że tam szukają facetów jak z żurnali mody a takich jest bardzo mało!

Gość Asysta
@ facet rocznik 1980 "Kobiety są jednak wredne!" - No. Są. Ciekawe "dlaczego"?

Po co zakładasz wciąż taki sam temat. Wcale się nie dziwię, że cię olała musiało coś jej się nie spodobać i to nie koniecznie w wyglądzie, bo wygląd to na prawdę nie wszystko.

Gość Asysta
a i jeszcze: może dlatego -> "Jak Kuba Bogu tak Bóg -> Fidelowi". :D who knows... who knows.... - ?

Gość facetrocznik1980
Charakter mam w porządku w przeciwieństwie do wielu przystojniaków którzy mają nasrane w głowach!

No po Twoich wypowiedziach tutaj i w tym drugim temacie to raczej nie powiedziałabym że jesteś w porządku.

Gość facetrocznik1980
O co ci chodzi ?! Prawda boli ?!

Gość abecadloo
Psychol z ciebie jakis. Zakladasz co chwile ten sam temat. Panna cie rozkminila i spierdolila.

Gość abecadloo
To nie twoja wina,ze jestes brzydki,ale nie musisz obrazac przystojnych facetow,urody ci to nie doda. Mysle,ze jestes po prostu spierdolony po calosci. Bo znam brzydkich facetow,ktorzy sa tak fajni,ciekawi i zabawni,ze az ladni. No i nie musza szukac w necie.

Gość Rozumiem autora mam tak samo
mnie z neta odrzuciło kolejno bodajże 6 kobiet, z każdą chciałem kontynuować znajomość i każda mi dała kopa, oczywiście widziały moje zdjęcia rozmowa się super kleiła, flirt też był i co i nic, każda się okazała wredną suką (bez obrazy) jedna to była na tyle bezczelna że najadła się napiła za moje i na koniec nawet mnie nie chciała odprowadzić na pociąg (z innego miasta do niej przyjechałem). Złośliwość, chamstwo i głupie odzywki po randce prawie zawsze występowały, jaki to jestem beznadziejny, porównano mnie nawet do murzyna z afryki... zresztą przeważnie nie słyszałem prawdziwej przyczyny dlaczego nie chcą się potem spotkać. Nie spotykałem się z pięknościami, raczej przeciętne a nawet troszkę poniżej przeciętnej, 3 miały lekką nadwagę inne nie za bardzo z twarzy itd. Na żywo idąc do klubu czy gdziekolwiek jestem często przez kobiety podrywany adorowany i to dużo ładniejsze niż te spotkane z internetu, nie raz słyszałem komplementy w swoim kierunku!!! więc o co chodzi się pytam? Teraz mam normalną dziewczynę i z pogardą i niechęcią wspominam te wszystkie internetowe nic nie warte znajomości.

Gość podrywacz z poloneza
Zjadła i wypiła o to jej chodziło frajerze :)

Gość ffdgdgdgd
masz 32 lata i dopiero teraz doszedles do takiego wniosku?

Gość znowu 10 osób pisze..,,
trzeba docenic ze jest szczera. a ty dlaczego sie z nia spotkales po tym co napisala jasno widac ze dosc tepa jest wiec spodobal ci sie wyglad. zgadlem ? skoro ty sie kierujesz wygladem to dlaczego ona nie moze ?

Gość twój rocznik 1979

tomasz skoncz zakladac ...olone tematy w cudzym imieniu ...olino!

Gość gosc

dobry temat, oddaje nature kobiecą

Gość Gość

Zlecialy cie praviki 

Gość Gość
Dnia ‎2012‎-‎10‎-‎18 o 13:54, Gość Rozumiem autora mam tak samo napisał:

mnie z neta odrzuciło kolejno bodajże 6 kobiet, z każdą chciałem kontynuować znajomość i każda mi dała kopa, oczywiście widziały moje zdjęcia rozmowa się super kleiła, flirt też był i co i nic, każda się okazała wredną suką (bez obrazy) jedna to była na tyle bezczelna że najadła się napiła za moje i na koniec nawet mnie nie chciała odprowadzić na pociąg (z innego miasta do niej przyjechałem). Złośliwość, chamstwo i głupie odzywki po randce prawie zawsze występowały, jaki to jestem beznadziejny, porównano mnie nawet do murzyna z afryki... zresztą przeważnie nie słyszałem prawdziwej przyczyny dlaczego nie chcą się potem spotkać. Nie spotykałem się z pięknościami, raczej przeciętne a nawet troszkę poniżej przeciętnej, 3 miały lekką nadwagę inne nie za bardzo z twarzy itd. Na żywo idąc do klubu czy gdziekolwiek jestem często przez kobiety podrywany adorowany i to dużo ładniejsze niż te spotkane z internetu, nie raz słyszałem komplementy w swoim kierunku!!! więc o co chodzi się pytam? Teraz mam normalną dziewczynę i z pogardą i niechęcią wspominam te wszystkie internetowe nic nie warte znajomości.

Wątpię w ta twą adorację przez kobiety. Kobiety nie adorują, same chcą być adorowane.

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Wątpię w ta twą adorację przez kobiety. Kobiety nie adorują, same chcą być adorowane.

pierd0lisz głupoty, mnie jedna adoruje