Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DUPIASTA

ODCHUDZANIE NA PARZE!DLA POCZĄTKUJĄCYCH I ZAAWANSOWANYCH!

Polecane posty

Witam,jestem na kafe nowa,ale bardzo spodobał mi się ten portal i to forum i postanowiłam coś zrobić,aby zgubić te nieszczęsne 5-6kg razem z daniami gotowanymi na parze oraz zdrowym żywieniem. Czy ktoś się przyłączy?Efekt pewnie nie będzie bardzo szybki,ale chcę zdrowo to zgubić tym bardziej,że wszystko odkłada mi się na pupie i udach. Tak naprawdę startuję z wagi normalnej dla mojego wzrostu,ale u mnie to i tak źle wygląda,bo jestem DUPIASTA:) Zapraszam-razem będzie raźniej. Zamierzam również ograniczyć cukier do kawałka ciasta od czasu do czasu, ponieważ uwielbiam piec dla wszystkich i jak upiekę to sobie zostawię jeden mały kawałek,a reszta dla rodzinki-ogólnie nie jem słodyczy oraz nie słodzę-od zawsze. Za solą też nie przepadam-moim nawykiem było jedzenie zbyt tłustych potraw. Co do sportu,mam go przy dziecku i ciągłych spacerach,ale poza tym w pokoju obok stoi również orbitrek i zamierzam również na nim ćwiczyć jak moje dziecko zacznie później chodzić spać, a nie o 22-i przestanie się koło tego orbitreka kręcić jak ćwiczę-kiedyś była to 20 ale dziecko podrosło i tak wcześnie już nie chce. mój wzrost to 163 a waga 55.

Gość tocka
odchudzanie na parze?? a co to??