Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowany soba i wszystkim

jestem bez wykształenia, a muszę szukać pracy

Polecane posty

jak napisać CV? o w nim napisać, ze całe życie pracowałem fizycznie? rozsyłać to przez internet, pocztą czy osobiście? jak myślicie?

Gość gfgdgd
nie wazne czy fizycznie czy umyslowo wpisujesz wyszktie zaklady pracy w jakich pracowales i mysle ze wysylac na maila a niektore osobicie

Gość to znaczy ze masz
doświadczenie jako pracownik fizyczny, szukaj takich ogłoszeń, zazwyczaj po rozmowie telefonicznej trzeba się stawić osobiście, od fizycznych raczej nie wymagają pięknego cv, jak przyjdziesz to jest rozmowa decydująca, wiadomo, że fizyczny pracownik nie będzie pięknie mówił ani pisał, ma za to mieć siłę jak koń do pracy

Gość powiało kulturą
apisz prawde i o pracy i o wykształceniu, przeciez nie napiszesz, ze bylas główną księgową i masz wyzsze :) roznos osobiscie gdzie sie da i rozsylaj przez internet

Gość powiało kulturą
apisz prawde i o pracy i o wykształceniu, przeciez nie napiszesz, ze bylas główną księgową i masz wyzsze :) roznos osobiscie gdzie sie da i rozsylaj przez internet

Gość powiało kulturą
napisz prawde i o pracy i o wykształceniu, przeciez nie napiszesz, ze bylas główną księgową i masz wyzsze :) roznos osobiscie gdzie sie da i rozsylaj przez internet

ok, tak zrobię, ale powiedz mi, czy pisać samo cv, czy może cos w rodzaju listu motywacyjnego, bez cv, a w tym liście podobne info?

Gość borgia borgia
Napisz i CV i list, ale wysyłaj to, czego wymagają w ogłoszeniu- myślę, że w większości będzie to tylko CV. Nie wydaje mi się, żeby do pracy fizycznej chcieli też mieć list motywacyjny.

wyszukałem w necie ileś tam firm i będę rozsyłać albo chodzić, czy szukają czy nie, jeżeli nie, to może kiedyś znajda moje cv i się przydam. to ze pracowałem fizycznie, nie oznacza, ze nie umiem pięknie pisać, co oczywiście w tej pracy jest zbędne