Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba85

Jej wyjazd za granicę / tęsknie za nią

Polecane posty

Gość Kuba85

WItam, Dziewczyna z którą się spotykałem wyjechała za granicę do pracy. Jeśli chodzi o relacje kontakt jest ale sporadyczny bo nie ma tam bezpośredniego dostępu do internetu. Piszemy na gg. Mówi, że tęsknie że bardzo chciałą by mnie zobaczyć. Chcę do niej pojechać ale muszę pozamykać swoje sprawy tu w Polsce. Zastanawiam się tylko nad tym czy tak na prawdę ona tęskni. Wczoraj rozmowa średnio się kleiła "odpowiadała ktrótkimi słowami "oczywiście". Powiedziała że sięodezwię przy najbliższej okazji jak będzie miała dostęp do neta dodam że smsów nie pisze bo jest za drogo dla niej. Jednak ja jej pisałem od czasu do czasu. Moje pytanie brzmi czy wziąść to na dystans i oziębić trochę relację, i poczekać na jej ruch ? Zależy mi na niej bardzo ..

Moim zdaniem taki związek na odległość nie ma sensu. Prędzej czy później to się rozpadnie. A na długo wyjechała?

Gość kuba85
Nie wie na jak długo mówiła że jest szansa że przyjedzie 20 listopada. Ale bardziej ciągnie ona mnie tam do siebie.

A masz tam szansę na pracę w zawodzie? Czy byłbyś po prostu zwykłym robolem? - w takim wypadku nie wyjeżdżaj bo nie warto.

Gość Asysta
@Kuba85 pytasz: "czy wziąść to na dystans i oziębić trochę relację, " odp: tak. koniecznie. pytasz: "i poczekać na jej ruch ?" odp: tak. Jesli z jej strony nie bedzie nic "się -> działo się" :) to znaczy, że To... To.... To se ne vrati. Było minęło. I - nie pluj. [ode mnie: serducho! -> jak czlowiek "dobremu człowiekowi"] - rozumiesz?

Gość kuba85
Niestety to niemcy a ja umie dobrze angielski no chyba ze cos by się znalazło zobaczymy jak sie to potoczy.

Gość kuba85
co masz na mysli jak czlowiek dobremu czlowiekowi ? :)

no z tymi smsami, ze drogo to przesadzila :-D . Normalne, ze jesli sie wyjezdza i chce sie utrzymywac znajomosc, czy zwiazek , to stara sie o kontakt. Po co bedziesz jechal, skoro 20 listopada jest tuz tuz. Jesli bedzie jej zalezalo na tym zwiazku bedzie lojalna i chcaca byc w stalym kontakcie. Z opowiadania twego wynika, ze niekoniecznie tak jest.Wez na wstrzymanie i poczekaj co sie bedzie dzialo.To jest moja rada.

Gość kuba85
Masz racje elene ;) . Lepiej poczekać.

Gość kuba85
dzięki za radę ;). Takich ludzi warto wysłuchać ;)